15 / 05 / 2024

Yücelp Özalp

Yücelp Özalp

Hobi Karaköy İnşaat Sanayi Anonim Şirketi, Yalçın Türker Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yücelp Özalp Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Bağcılar, Bahar Caddesi'nde kuruldu.

Onur Özalp ne zaman genel müdür oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Nerelerde çalıştı?

Peker GYO Genel Müdürü Türk iş insanı Onur Özalp, nerede okudu? Yüksek lisansını hangi üniversitede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Onur Özalp ile ilgili merak edilen her şey...

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 

Akfen Holding, Akfen Yenilenebilir Enerji, Akfen GYO, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Travelex Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp hangi görevlerde bulundu? 

Hamdi Akın, Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı için Hamdi Akın'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Pelin Akın Özalp'in seçilmesine karar verildi. 

Pelin Akın Özalp kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Pelin Akın Özalp'ın biyografisi...

Feyzi Bingöl: Van bölgesinde 6'nın üzerinde büyük depremler yaşanabilir!

Jeoloji Profesörü ve Fırat Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, dün Van'ın Özalp ilçesinde meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "an bölgesinde olan Çaldıran fayı tektonik olarak aktif fayların olduğu bir bölge, bu bölgelerde her an 6'nın üzerinde depremler yaşanabilir” dedi

Van Özalp, Saray ve Gürpınar'daki 15 mahallede orta ve ağır hasarlı evler var!

Van Özalp'te 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, depreme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Re-Pie'nin Genel Müdür Yardımcısı Kubilay Özalp oldu!

Türkiye'nin ilk gayrimenkul portföy yönetimi şirketi Re-Pie, Kubilay Özalp'i genel müdür yardımcısı olarak atadı.

Kubilay Özalp, Re-Pie'nin Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Büyüme hedefleri doğrultusunda yapılanmasına devam eden Re-Pie'nin yeni Genel Müdür Yardımcısı Kubilay Özalp oldu.

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor!

Ankara'nın Çankaya İlçesi Kazım Özalp Mahallesi'nde bulunan Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor. Otel ve arsası için muhammen bedel 237 milyon 385 bin 862 TL olarak belirlendi.

Bursa Ulu Camii restore edilmeli!

Bursalı tarihçi Erhan Yıldızalp, Ulu Cami'nin yapım tarihini gösteren kitabesinin gün yüzüne çıkarılması gerektiğini söyledi.

Özalp Gayrimenkul ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Özalp Gayrimenkul ve Turizm Anonim Şirketi, Murat Özalp Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Fatih, Demirtaş Mahallesi, Murat Efendi Sokak'ta kuruldu.

Bitlis Özalp Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca 2010 yılında ihale edilerek 25 bin metrekarede yapımına başlanılan Özalp Devlet Hastanesi, yeni binada hizmet vermeye başladı.

Yücelp Özalp Haberi

Yücelp Özalp

Hobi Karaköy İnşaat Sanayi Anonim Şirketi, Yalçın Türker Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yücelp Özalp Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Bağcılar, Bahar Caddesi'nde kuruldu.


Hobi Karaköy İnşaat Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul alım - satım ve inşaat yapım işleri ile Her türlü emlak her türlü gayrimenkul siteler,plazalar marketleri depoları soğuk hava depoları villa tatil köyleri devre mülk apart otel kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri apartman mesken ev işyeri arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek bahçe, arsa ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumları çıkartmak gerektiğinde projelendirmek gayrimenkuller üzerinde irtifa intifa sükna kat mülkiyeti kat irtifakı şufa hakları ve vefa hakları gayrimenkul mükellefiyeti tesis...