22 / 07 / 2024

Yüceoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yüceoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yüceoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Yüce tarafından 15 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Ekim'de Güngören, Mehmet Nesih Özmen Mahallesi'nde kuruldu.

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi kuruldu!

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 410 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut İşleyen tarafından kuruldu.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Aynacı tarafından kuruldu.

Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı.

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Konya Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı ihalesini Has-Kar 31.2 milyon TL ile aldı!

Konya Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatı Yapım İşi ihalesi yapıldı. En düşük teklifi 31.2 milyon TL ile Has-Kar Harita Kadastro Mühendislik Taahhüt ve Limited Şirketi veriyor. 26 Ağustos'ta sözleşme de imzalandı, Has-Kar 22 Haziran 2021'e kadar işi bitirme taahhütü verdi...

Karabıyık Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabıyık Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Cuma Yıldızhan vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketinin koordinatörlerinden İnşaat Mühendisi Cuma Yıldızhan vefat etti. 

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Yükselen Grup İnşaat Yapı Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Grup İnşaat Yapı Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Toraman tarafından kuruldu. 

Öz Yılmaz Gayrimenkul İnşaat Yapı Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yılmaz Gayrimenkul İnşaat Yapı Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail  Aras ve İsmail Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Limanköy İnşaat Yapı Metal Hırdavat Orman Ürünleri Temizlik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limanköy İnşaat Yapı Metal Hırdavat Orman Ürünleri Temizlik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gökbaş tarafından kuruldu. 

Yüceoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yüceoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
Yüceoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Yüce tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu. 


Yüceoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri,İkamet amaçlı binaların inşaatı, İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı,konut ,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde katkarşılığı binalar yapmak.Şirket sahip olduğu her nevi gayrimenkuller ile satacağı ve satın alacağı her nevi gayrimenkuller üzerinde şirket lehine veya aleyhinde ipotek yapmaya ipotek vermeye yetkilidir.Şirket sahip olduğu her nevi gayrimenkuller ile satacağı ve satın alacağı her nevi gayrimenkuller üzerinde rehin ipotek teminat ve kefalet olarak almaya vermeye ve bu hakları üçüncü şahıslar lehine ve aleyhine tapu ve ilgili merciler nezdinde...