27 / 04 / 2024

yücesoy Kuzeyşehir İzmir ödeme planı

yücesoy Kuzeyşehir İzmir ödeme planı

Yücesoy Mühendislik imzası taşıyan Kuzeyşehir İzmir Evleri'nde yüzde 25 peşin, yüzde 75 banka kredisi ya da firma bünyesinde vadelendirme ile ev sahibi olunabiliyor...

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Yücesoy Kuzeyşehir'de teslimler başladı!

 22 bin metrekarelik peyzaj alanıyla dikkat çeken İzmir Yücesoy Kuzeyşehir projesinde daire teslimleri başladı. 

Gaziantep Kuzeyşehir 2021 başvuru tarihleri ve şartları!

Gaziantep Kuzeyşehir 2021 başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte Gaziantepli vatandaşların yüzünü güldüren Gaziantep Kuzeyşehir 2021 başvuru tarihleri ve şartları...

Yücesoy Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Yücesoy Yapı Denetim Limited Şirketi  Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  İsmail Yücesoy tarafından kuruldu.

Yücesoy Mahalle'de anahtar teslimleri başladı!

İzmir'in en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Mahalle projesinde anahtar teslimleri başladı

Gaziantep Kuzeyşehir'de yaşam başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile 50 bin konutluk Kuzeyşehir’de yaşam başlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yoğun çabası ile proje kısa sürede tamamlandı. Yapılan kuralar ile 5 bin 154 konutun hak sahipleri belirlendi....

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor!

Sosyal konut alanında uygulaması tek seferde geliştirilen ve "Türkiye'nin en büyük konut projesi" olma özelliğine sahip olan Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor.

TOKİ Kuzey Şehir'de 787 konut için başvurular başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde Türkiye’nin en büyük konut projesi olan Kuzey Şehir Projesi’nde 787 adet konut için başvurular bugün başladı.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir'de 916 konut sahibini buldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen 'Kuzey Şehir' Projesi'ndeki 916 konut düzenlenen kura çekimiyle sahibini buldu.

Cem Yücesoy: Konutta balon yok!

İzmir'in geleceğine ve potansiyeline güvendiklerini söyleyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, “İzmir'de diğer şehirlerdeki gibi konut balonu yok. Işıkları yanmayan yeni proje de bulunmuyor'' diye konuştu.

Yücesoy’dan insana dokunan projeler!

1989 yılında İzmir'de kurulan ve bugüne kadar 40'ın üzerinde prestijli projeyi hayata geçiren Yücesoy Mühendislik, "İnsana dokunan projeler üretmek" mottosuyla İzmir'e değer katıyor...

Memenen Kuzeyşehir Koru fiyat!

Memenen Kuzeyşehir Koru fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İzmir'in Memenen ilçesinde hayata geçirilen proje Yücesoy Mimarlık imzasını taşıyor. 

Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim?

Kuzeyşehir Plus projesi 102 konuttan meydana geliyor. Peki Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim edilecek?

yücesoy Kuzeyşehir İzmir ödeme planı Haberi

yücesoy Kuzeyşehir İzmir ödeme planı

Toplam 397 adet daireden meydana gelen Kuzeyşehir İzmir projesi Yücesoy Mühendislik tarafından İzmir  Menemen Atatürk Mahallesi'nde inşa ediliyor. 


29 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Kuzeyşehir İzmir projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1, villa konutlar, bahçe daireleri ve dubleks daire alternatifleri yer veriliyor.


Daire büyüklükleri 110 ile 306 metrekare arasında değişen Menemen Kuzeyşehir Evleri'nde yüzde  25 peşin, yüzde 75 banka kredisi ya da firma bünyesinde vadelendirme şeklinde ödeme yapılabiliyor. 


2018 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Yücesoy Kuzeyşehir İzmir Evleri'nde daire fiyatları 266 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


İzmir Kuzeyşehir projesinde açık-kapalı 6 adet yüzme havuzu, spa merkezi, kapalı basketbol sahası, spor salonu, squash salonu, tenis kortu, restoran, açık kapalı otopark ve mini golf alanı gibi sosyal alanlar mevcut.


Kuzeyşehir İzmir açık adres: Atatürk Mah. Kuzeyşehir...