28 / 04 / 2024

Yücesoy’dan insana dokunan projeler!

Yücesoy’dan insana dokunan projeler!

1989 yılında İzmir'de kurulan ve bugüne kadar 40'ın üzerinde prestijli projeyi hayata geçiren Yücesoy Mühendislik, "İnsana dokunan projeler üretmek" mottosuyla İzmir'e değer katıyor...



İlk olarak  İzmir  Buca'daki üniversite bölgesinde öğrencilere hitap eden konut ihtiyacını fark ederek, bölgede konut üretimine İ başlayan Yücesoy Mühendislik, 2012 yılından bugüne kadar 2500’e yakın konut teslim etmiş bulunuyor. Sekiz ayrı şantiyede 290 bin metrekare konut ve ofis inşaatı yapan bir firma haline gelen Yücesoy Mühendislik, “insana dokunan projeler üretmek” mottosuyla İzmir’e değer katıyor.

ZAMANSIZ, MODASI GEÇMEYEN YAPILAR

Capital'de yer alan habere göre; Yücesoy Mühendislik, İzmir gibi geniş olanaklar sunan bir şehirde geleceği herkesten önce görerek, ulaşım ve gelişim akslarına yakın, hayatın içinde projeler var ediyor. Tasarımın, yaşanılan değiştirme ve toplumları ileriye taşıma gücüne sahip olduğunu düşünen Yücesoy Mühendislik, fonksiyonellik ve estetiği ahenkle birleştirerek zamansız, modası geçmeyen yapılar inşa ediyor.

Yücesoy Mühendislik, amatör branşlarda faaliyet gösteren Seyrek Belediyespor Kulübü’ne de geleceğin sporcularını yetiştirmesi adına destek vermeye devam ediyor.

Yücesoy Mühendislik, bir evi ev yapan özelliklere yoğunlaştığı kadar, daima kazanç sağlayacak kriterleri de planlıyor. Lokasyon seçiminden, nüfus analizine kadar gerekli her bilgiyi analiz ediyor.

Yücesoy Mühendislik, her projesini inşa ederken çevreye, paydaşlarına ve müşterilerine karşı sorumluluklarını da şeffaf ve dürüst bir yaklaşımla yerine getiriyor.

1,5 MİLYAR LİRA YATIRIM BEDELİNE ULAŞACAK

İzmir’in çevresinde yarattığı istihdam ve şehirleşmeyle çevreyi merkeze taşıyan konutlar üreten Yücesoy Mühendislik, İzmirlilerin tüm insani beklentilerini dikkate alarak ulaşılabilir fiyatlara ve talebe yönelik ürettiği konut projeleriyle, İzmir’in marka gayrimenkul şirketi konumuna yükseldi. Yücesoy Mühendislik, toplamda süren projelerle beraber 800 milyon TL’lik yatırım bedeline ulaşmış durumda. Kesinleşmiş projelerle birlikte bu tutar 2023’e kadar 3,5 milyar TL’yi bulacak.

CEM YÜCESOY: SORUMLULUK ALIYORUZ

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kumlu Başkanı Cem Yücesoy, gayrimenkul sektörüne bakışım ve şirket yaklaşımlarım şu şekilde ifade ediyor:

“Temellerini 1990’larda attığımız Yücesoy Mühendislik olarak, içinde bulunduğumuz gayrimenkul sektörünün, ülkemiz ekonomisinin lokomotifi olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinçle ülkemiz adına daha fazla sorumluluk almak için elimizden geleni yapıyoruz.

Arzın hızla artması ve buna karşılık talebin de tüm negatif senaryolara rağmen asla düşmemesi bize tek bir şey gösteriyor: İnsanlar daha modem, daha iyi planlanmış ve en önemlisi de ailesi ile birlikte keyifle yaşayacağı evler istiyor. Biz de bu haklı isteğin bilinci ile yolumuzu çizerek, insana dokunan projeler üretiyoruz.

Yücesoy Mühendislik olarak, İzmir’in çevresinde yarattığımız istihdam ve şehirleşme ile çevreyi merkeze taşıyan konutlar ürettik. İzmirlilerin tüm insani beklentilerini dikkate alarak ulaşılabilir fiyatlara ve talebe yönelik ürettiğimiz konut projeleriyle, İzmir’in marka gayrimenkul şirketi konumuna yükseldik.

Bu konumumuz, İzmir için yeni yatırım enstrümanları geliştirmemize vesile oldu. Bugüne kadar 1.650 konut ürettik, 1.500 konut da yapım aşamasında. Tüm projelerimizde hem aileler hem yatırımcılar için olası tüm avantajları gözeterek hareket ediyoruz.

Yücesoy Mühendislik olarak son sözümüz ve dileğimiz, insanları konforlu yaşam şartlarıyla buluştururken, onları yeşil alanlardan ve ulaşım ağından mahrum bırakmayan, fiyat politikasını belirlerken insaf ve iman birlikte gözeten bir marka olarak bilinmektir.”

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

Sosyal sorumluluk ve topluma katkı amaçlarını projelerinin temeline koyan Yücesoy Mühendislik, başarılarıyla aynı oranda büyüyen bu anlayışıyla faaliyetlerini daha da anlamlı hale getirdi.

Yücesoy Mühendislik, daha iyi bir gelecek için, eksik gördüğü her alanda topluma destek katmak için elini taşın altına koymaktan çekinmeyen bir anlayışı benimsiyor. Bu amaçla şirket, Karşıyaka’da Şebnem Tabak Çocuk Kütüphanesi’ni yaparak belediyeye bağışladı. Kütüphanenin içerisinde 1.000 kitabın yer aldığı okuma ve etkinlik salonlarının yanı sıra, oyun/oyuncak odası, resim atölyesi ve müzik etkinlik odası da tasarlandı.

Spora destek veriyor

Karşıyaka basketbol takımına, Türkiye Şampiyonluğu’nu kazandığı 2014-2015 yılında ana sponsor olarak destek veren Yücesoy Mühendislik, spor alanında da desteğini gösterdi.


KUZEYŞEHİR PROJESİYLE ÖDÜL ALDI

Eğitim, sanayi ve ticaret projeleriyle İzmir’in hızla gelişen bölgeleri arasında en başta gelen ilçelerden olan Menemen’de, İzmirlileri konforlu bir yaşamda kolayca ev sahibi yapan KuzeyŞehir, yakaladığı başarılı satış rakamlarıyla dikkat çekti. “En İyi Çok Katlı Konut Projesi” ödülünü de almaya hak kazanarak İzmir'de bir marka haline gelen KuteyŞehir’in yeni projesi KuzeyŞehir Koru, daha yeşil ve daha ayrıcalıklı yaşam konseptiyle İzmir’de ev sahibi olmak isteyenlere yepyeni bir umut oluyor.

Yücesoy Statü 2 projesi başlıyor

İzmir merkezine sadece 20 dakika uzaklıkta modern bir kentleşme anlayışıyla gelişen Ulukent'in en önemli yaşam projelerinden biri olan Yücesoy Statü’ye gösterilen büyük ilgiden sonra Yücesoy Mühendislik şimdi de aynı bölgede hayata geçecek olan Statü 2 ile İzmirlilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bornova’da Yücesoy Santrali kuruluyor

Yemyeşil doğası ve mis gibi havasıyla "İzmir'in Akciğeri" Bornova’da yer alan Yücesoy Santrali projesi, başta Ege ve Yaşar Üniversitesi’ne olan yakınlığı ile öğrenci nüfusunun yoğun olduğu bir bölgede konumlanmış durumda. Bu da hem bölgenin hem de projenin enerjisini yükseltiyor. Yücesoy Santrali, İzmirlileri stil sahibi bir yaşamla buluşturuyor.

Yücesoy Konsept Çiğli’de

İzmir'in Çiğli bölgesinde, Katip Çelebi Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde yer alan Yücesoy Konsept, bölgedeki “düşük metrekareli lüks konut” ihtiyacına, benzersiz bir çözüm sunuyor.

Özlenen mahalle hayatı Yücesoy’da

Yemyeşil, doğayla iç içe bir bölgede, özlenen mahalle hayatını sunan Yücesoy Mahalle, yeni sakinlerine huzur ve güven dolu bir yaşam vaat ediyor.

Metrofis Bornova’da

Bornova’da yer alan Yücesoy Metrofis, zamana büyük önem veren iş insanları için tasarlandı. Proje, avantajlı konumu ve teknolojik altyapısı ile hızlı, dinamik iş hayatı koşullarına birebir uyum sağlıyor.

İdea’l Ofis Bayraklı’da

Merkezi iş alanı olarak kabul edilen Bayraklı’da,  Ankara  asfaltı üzerinde yer alan idea’l Ofis, insan-doğa merkezli bir tasarım anlayışıyla kurgulandı. Tüm hatlarıyla kullanıcı dostu olan İdea'l Ofis, ofis yerleşim alanları ve temiz havaya doğrudan ulaşım sağlayan balkonlarıyla İzmir’in en dengeli projesi.

 

https://www.yucesoymuhendislik.com/


Geri Dön