08 / 05 / 2024

Yücesoy Statü 2

Yücesoy Statü 2

1989 yılında İzmir'de kurulan ve bugüne kadar 40'ın üzerinde prestijli projeyi hayata geçiren Yücesoy Mühendislik, "İnsana dokunan projeler üretmek" mottosuyla İzmir'e değer katıyor...

Yücesoy Santrall Bornova satılık ev fiyatları!

"Bornova'nın enerjisi Santral ile yükseliyor" sloganı ile tanıtılan Yücesoy Santrall Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor..

Yücesoy Santrall İzmir örnek daire!

2 blokta 140 daire ve 13 dükkandan oluşan Yücesoy Santrall İzmir projesi "Bornova'nın enerjisi Santral ile yükseliyor" sloganı ile tanıtılıyor..

Yücesoy Santrall fiyat!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunulan Bornova Yücesoy Santrall projesinde  1+1 dairelerin fiyatları 415 bin TL'den başlıyor..

Yücesoy Statü'de bağımsız bölüm sayısı değişti!

Yücesoy Mühendislik'in İzmir Menemen'de projelendirdiği Yücesoy Statü'de bağımsız bölüm sayısı değişti. Projede konut sayısının 212'ye çıkarılması için başvuru yapıldı..

Yücesoy Statü fiyatları 220 bin TL'den başlıyor! Teslimler 2019 Aralık'ta!

189 bin TL'den başlayan daire satışlarının tamamlandığı Statü Yücesoy projesinde teslimler 2019 Aralık'ta yapılacak. Yücesoy Statü güncel fiyatları 220 bin TL'den başlıyor.

Yücesoy Statü İzmir tam fiyat listesi!

Yücesoy Statü İzmir tam fiyat listesi 220 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında teslimleri yapılacak olan Yücesoy Statü İzmir projesinde toplam 242 daireye yer veriliyor...

Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı!

Yücesoy Mühendislik’in Ulukent’teki yeni projesi Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı.

Yücesoy Statü İzmir Evleri fiyatları 2017!

"Statü evin fiyatıyla değil, kalitesiyle ölçülür" sloganıyla basına tanıtılan Yücesoy Statü projesi 242 daireden meydana geliyor.  İşte Yücesoy Statü İzmir Evleri fiyatları 2017...

Statü Yücesoy fiyat listesi!

Statü Yücesoy projesinde ön satışlar başladı. 189 bin TL'lik daire satışlarının tamamlandığı İzmir Statü Yücesoy projesi toplam 242 daireden meydana geliyor. Statü Yücesoy fiyat listesi 220 bin TL'den başlıyor.

Yücesoy İzmir Statü Evleri 220 bin TL'ye! Yeni Proje!

Yücesoy Mühendislik İzmir'de yeni projeye hazırlanıyor. İlk kez reklamlarda duyurulan "Statü Yücesoy" projesi "Statü evin fiyatıyla değil, kalitesiyle ölçülür" sloganıyla basına tanıtılıyor.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 0,2 geriledi!

İngiltere'de konut fiyatları bu yılın Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarını kapsayan 3 aylık dönemde yüzde 0,2 geriledi.

Vatandaş gelirinin yüzde 25.2’sini konut taksidine verdi!

Vatandaşın gelirinin yüzde 25.2’si konut taksiti ve kiraya, yüzde 19.5’i ise gıda harcamasına gitti. Kişi başına aylık gider 1.642 lirada kaldı.

İdeal Ofis Yücesoy İzmir fiyat listesi!

İdeal Ofis projesi İzmir'de Yücesoy Mühendislik imzasıyla yükseliyor. Projede ofis teslimleri 2018 yılının sonunda gerçekleşecek...

Yücesoy Statü 2 Haberi

Yücesoy Statü 2

İlk olarak İzmir Buca'daki üniversite bölgesinde öğrencilere hitap eden konut ihtiyacını fark ederek, bölgede konut üretimine İ başlayan Yücesoy Mühendislik, 2012 yılından bugüne kadar 2500’e yakın konut teslim etmiş bulunuyor. Sekiz ayrı şantiyede 290 bin metrekare konut ve ofis inşaatı yapan bir firma haline gelen Yücesoy Mühendislik, “insana dokunan projeler üretmek” mottosuyla İzmir’e değer katıyor.

ZAMANSIZ, MODASI GEÇMEYEN YAPILAR

Capital'de yer alan habere göre; Yücesoy Mühendislik, İzmir gibi geniş olanaklar sunan bir şehirde geleceği herkesten önce görerek, ulaşım ve gelişim akslarına yakın, hayatın içinde projeler var ediyor. Tasarımın, yaşanılan değiştirme ve toplumları ileriye taşıma gücüne sahip olduğunu düşünen Yücesoy Mühendislik, fonksiyonellik ve estetiği ahenkle birleştirerek zamansız, modası geçmeyen yapılar inşa ediyor.

Yücesoy Mühendislik, amatör branşlarda faaliyet gösteren Seyrek Belediyespor Kulübü’ne de geleceğin...