26 / 07 / 2024

yüf

yüf

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF), 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Mustafa Şefik Tüzün, 2015 yılını değerlendirerek, 2016 yılı öngörülerini açıkladı.

Arnavutluk'taki mağdur Türk işçiler sorunlarının çözülmesini bekliyor!

Arnavutluk'ta 2019 yılında yaşanan depremden sonra Avrupa Birliği (AB) fonlarıyla inşasına başlanan deprem konutlarıyla ilgili taşeronluk hizmeti veren Türk firmasının sahibi Y.F. dolandırıcılık iddiasıyla suçlanırken, bu firmanın Türkiye'den getirdiği 86 işçinin ise mağdur oldu.

Beton kalitesinin yüksek olması yapı güvenliğini artırıyor!

Sektör temsilcilerinin oluşturduğu Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) ve Giresun Üniversitesi iş birliğinde, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin desteği ile “Beton ve Beton Bileşenleri Semineri” gerçekleştirildi...

Dr. Tamer Saka, Yapı Ürünleri Federasyon Başkanı oldu!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu’nun (YÜF) Genel Kurul Toplantısı’nda, Başkanlığa TÇMB Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka seçildi...

Antalya Kaş'ta 4 mahalle kesin korunacak alan ilan edildi!

Antalya ili Kaş İlçesi, Gelemiş Mahallesi, Patara ve Yeşilköy, Fırnaz Koyu ve çevresi 1.derece doğal sit alanı kapsamında giren bazı alanlar kesin korunacak alan ilan edildi..

Avrupa Residence and Office Ataköy fırsatlar başladı!

Artaş İnşaat’ın Ataköy’de inşa ettiği Avrupa Residence & Office Ataköy’de, hemen teslim dairelerde 36 ay vade farksız konut sahibi olma fırsatı sunuldu. Tapu teslimlerinin de yapıldığı projede konut fiyatları 714.960 TL’den başlıyor.

İnşaat sektöründe büyüme trendi sürecek!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) 13. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleşti. YÜF Yönetim Kurulu Başkanı M. Şefik Tüzün, inşaat sektöründe büyümenin devam edeceğini belirtti.

Yapı sektörü 2016'da mega projelerle ve konutla büyüyecek!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF), 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Mustafa Şefik Tüzün, 2015 yılını değerlendirerek, 2016 yılı öngörülerini açıkladı.

Emaar Toskana Orizzonte lokasyon!

İçerisinde köy kahvesi, köy fırını, köy bakkalı ve kütüphane bulunan Emaar Toskana Orizzonte projesinde toplam 187 adet villa bulunuyor. Emaar Toskana Orizzonte lokasyon bilgisi kapsamında proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece fiyatları!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece fiyatları 625 bin dolardan başlıyor. Yüzde 18 KDV oranı uygulanan projede köy kahvesi, köy fırını, köy bakkalı ve kütüphane bulunuyor. Projede toplam 187 adet villa bulunuyor.

Emaar Toskana Orizzonte fiyatları!

Emaar Toskana Orizzonte fiyatları 625 bin dolardan başlıyor. Toplam 187 adet daireden meydana gelen proje içerisinde köy kahvesi, köy fırını, köy bakkalı ve kütüphane bulunuyor.

Toskana Orizzonte ev fiyatları!

Toskana Orizzonte ev fiyatları 625 bin dolardan başlıyor. Yüzde 18 KDV oranı uygulanan projede köy kahvesi, köy fırını, köy bakkalı ve kütüphane bulunuyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Evleri!

Toplam 187 adet villadan meydana gelen Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Evleri projesinde köy kahvesi, köy fırını, köy bakkalı ve kütüphane bulunuyor. Proje Metrobüs Tüyap durağına 6.8 kilometre kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu öğrenciler için seminer düzenledi!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu ( YÜF ) , Tunceli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğrencileri için “Beton ve Betonu Oluşturan Bileşenler” konulu seminer düzenledi.

yüf Haberi

yüf

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu(YÜF) Yönetim Kurulu Başkanı M. Şefik Tüzün, 12. Olağan Genel Kurulu’nun açılış konuşmasında; 2016 yılının inşaat sektörü için 2015’e göre büyüyen bir yıl olacağını belirterek, son öngörülere göre Türkiye ekonomisinde yüzde 4,5, inşaat sektörü genelinde ise yüzde 5 oranında artışın beklendiğini açıkladı.


2016’da Hedef 1 Milyon 500 Bin Konut Satışı

2016 yılı için olumlu beklentileri olduğunu belirten M. Şefik Tüzün ’’Yeni yılın ilk tahminlerine göre, 2016 yılında Türkiye ekonomisinde büyümenin yüzde 4,5, inşaat sektöründe ise yüzde 5 civarında gerçekleşmesi bekleniyor. 2015 yılının ilk 10 ayı, ülkemizde ve dünyadaki politik ve ekonomik belirsizlikler nedeniyle durgun geçmiş, Ekim ayından itibaren toparlanma başlamış ve Kasım ayı seçim sonuçlarının getirdiği politik istikrar ile birlikte her alanda yeniden umutlar artmıştır. Halihazırda devam eden...