30 / 04 / 2024

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Evleri!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Evleri!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toplam 187 adet villadan meydana gelen Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Evleri projesinde köy kahvesi, köy fırını, köy bakkalı ve kütüphane bulunuyor. Proje Metrobüs Tüyap durağına 6.8 kilometre kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.



Arıkan Yapı  Toskana Orizzonte  Evleri konumuna göre TEM Otoyolu'na 4,2 kilometre, Metrobüs Tüyap durağına 6.8 kilometre kilometre, Atatürk Havalimanı'na 21 kilometre  kadar uzaklıkta bulunuyor.


5.400 metrakere kapalı ve 10.500 metrekare açık alandan oluşan Dolce Vita Yaşam ve Sağlık Kulübü'nün yer aldığı Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Evleri projesinde toplam 187 adet villa bulunuyor.


Sosyal alanlar içerisinde Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Evleri projesinde açık tenis, squash ve padel kortları, basketbol ve voleybol sahaları, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, kids gym, yürüyüş ve jogging parkurları gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


Toplam 3 bin 700 metrekare kiralanabilir alanı yer alan Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Evleri projesinde yüzde 18 KDV oranı uygulanıyor. Projede köy kahvesi, köy fırını, köy bakkalı ve kütüphane bulunuyor. 


Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Evleri fiyatları 625 bin dolardan başlayıp 2 milyon 385 bin dolara kadar yükseliyor. Projedeki villaların tamamı 30 Haziran 2016'da teslim edilmesi planlanıyor. 


Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Evleri iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön