29 / 04 / 2024

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Evleri fiyat!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Evleri fiyat!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede oda seçenekleri 3 ve 7 odalı olarak tasarlandı. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Evleri fiyat listesi kapsamında 650 bin dolardan başlıyor.



Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen proje  İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yayılıyor.


Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede villa tipleri 3 ve 7 odalı olarak değişerek dizayn edildi. Projede villaların fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor.


Sosyal alanlar içerisinde projede kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, Sağlık Kulübü, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, yürüyüş alanları, SPA ve güzellik merkezi, açık tenis, squash ve padel kortları bulunuyor. 


Lokasyon bilgisine göre proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre ve Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede yer alıyor. 


Arıkan Yapı  Toskana Orizzonte  Evleri fiyat listesi kapsamında 650 bin dolardan başlangıç göstererek satışa sunuluyor. Projedeki ilk etaptaki evlerin teslimleri bu yılın Eylül ayında, ikinci etapta ise 2016'nın Haziran ayında yapılması öngörülüyor. 


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön