28 / 04 / 2024

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte fiyat!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte fiyat!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte fiyat listesi villaların konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. İlk etap teslimleri bu yıl eylül ayında yapılacak olan projede 187 adet villa ve 16 mağaza bulunuyor.



Toskana Orizzonte Villaları Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta yükseliyor. 


Arıkan Yapı  Toskana Orizzonte  fiyat listesi villaların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Emaar ve Arıkan Yapı imzası taşıyan Toskana Orizzonte Evleri Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak hayata geçiriliyor. Projede 187 adet villanın yanı sıra 16 adet mağazaya yer veriliyor.


Arıkan Yapı Toskana Orizzonte fiyat!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde inşa edilen Toskana Orizzonte'da fiyatlar 625 bin dolardan başlıyor. Proje 450 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. 


Toskana Orizzonte Villaları sosyal donatı alanları; squash ve padel kortları, kids gym, açık tenis, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi,  Sağlık Kulübü, yürüyüş ve jogging parkurları, basketbol ve voleybol sahalarından oluşuyor. 


Toskana Orizzonte iletişim bilgileri

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön