03 / 05 / 2024

Toskana Orizzonte satılık daire

Toskana Orizzonte satılık daire

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Toskana Orizzonte projesinde toplamda 187 adet daire bulunuyor. 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında yayılan projede villalar hemen teslim ediliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte nerede?

Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığında hayata geçirilen Toskana Orizzonte'de teslimlerin bu yıl Eylül ayında yapılması planlanıyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Büyükçekmece Toskana Orizzonte nerede?

Toskana Orizzonte satış ofisi!

Toskana Orizzonte satış ofisi ile 0212 850 83 00 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Büyükçekmece Göl Vadisi'nde yükselen proje Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte fiyat!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte fiyat listesi villaların konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. İlk etap teslimleri bu yıl eylül ayında yapılacak olan projede 187 adet villa ve 16 mağaza bulunuyor.

Toskana Orizzonte ulaşım bilgileri!

Toskana Orizzonte ulaşım bilgileri kapsamında proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Projede evlerin fiyatları 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri satılık!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri satılık villa fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin ilk etapta bu yıl Eylül ayında gerçekleşeceği projede 187 adet konut bulunuyor.

Toskana Orizzonte satılık konut!

Toskana Orizzonte satılık konut fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre mesafede olan proje 450 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. İlk etap teslimleri bu yıl eylül ayında gerçekleşecek olan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Toskana Orizzonte satış fiyatları!

Toskana Orizzonte satış fiyatları villaların konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Arıkan Yapı ve Emaar Türkiye Yapı tarafından inşa edilen projede 187 adet villa yer alıyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık konut!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık konut teslimlerinin birinci etabının Eylül 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor. Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen projede 187 adet villa bulunuyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık konut!

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde bulunan proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık konut tipleri 3 ile 7 oda arasında değişiyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satış fiyatları!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İlk etap teslimlerinin bu yıl Eylül ayında gerçekleşeceği proje 450 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Toskana Orizzonte Konutları satılık daire!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Toskana Orizzonte Konutları satılık daire teslimleri bu yılın Eylül ayında yapılacak. Proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Toskana Orizzonte Konutları satılık!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Toskana Orizzonte Konutları satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor.

Emaar Toskana Orizzonte Konutları satılık!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede teslime kadar taksit imkanı sunuluyor. Emaar Toskana Orizzonte Konutları satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor.

Toskana Orizzonte satılık ev!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılan proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Toskana Orizzonte satılık ev tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor.

Emaar Toskana Orizzonte satılık villa!

TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 187 adet villa bulunuyor. Emaar Toskana Orizzonte satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor.

Toskana Orizzonte satılık daire Haberi

Toskana Orizzonte satılık daire

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Toskana Orizzonte'de fiyatlar 650 bin dolar ile 2 milyon 750 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. 


Villaların hemen teslim edildiği projede ikinci etap teslimleri Haziran 2016'da yapılacak. 


Projenin sosyal alanları arasında; squash ve padel kortları, olimpik kapalı, açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, yarı basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş alanları, açık tenis, kids gym ve sağlık kulübü yer alıyor. 


Peşin ve banka kredisiyle ödeme imkanı bulunan Toskana Orizzonte'de taksit fırsatı da konut alıcılarını bekliyor. Toskana Orizzonte konum olarak; Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede bulunuyor. 


Adres: G 84 Bulvarı Göl Vadisi 34500 Büyükçekmece / İstanbul 


Toskana Orizzonte Arıkan Yapı iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Toskana Orizzonte hakkında detaylı...