27 / 04 / 2024

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri satılık!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri satılık!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri satılık villa fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin ilk etapta bu yıl Eylül ayında gerçekleşeceği projede 187 adet konut bulunuyor.



Toskana Orizzonte ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedel banka veya firma bünyesinde kredi ile vadelendiriliyor. Proje 450 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.


Büyükçekmece  Toskana Orizzonte  Evleri satılık konut tipleri 3 ve 7 odalı olarak tasarlandı.  Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası taşıyan projede toplam 187 tane villa yer alıyor.


Toskana Orizzonte Villaları Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Toskana Orizzonte Büyükçekmece'de 1. etap teslimlerinin 2015 yılı Eylül ayında, 2. etap teslimlerinin 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. 


Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri satılık villa fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Toskana Orizzonte Evleri'nin sosyal donatı alanları içerisinde; yarı basketbol ve voleybol sahaları, kids gym, Sağlık Kulübü, squash ve padel kortları, açık tenis ve yürüyüş alanları, olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezine yer veriliyor. 


Toskana Orizzonte ulaşım: G 84 Bulvarı Göl Vadisi 34500 Büyükçekmece / İstanbul 


Toskana Orizzonte satış ofisi 

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön