11 / 05 / 2024

yukarı malatya devlet hastanesi sağlık bakanlığı

yukarı malatya devlet hastanesi sağlık bakanlığı

Malatya Valisi Vasip Şahin: "Vatandaşların talebi doğrultusunda, yukarı devlet hastanesi ilk yapılan binası, başhekimlik bulunan bölümü TOKİ tarafından tekrar sağlık Bakanlığı’na bırakıldı. İfrazı yapıldı ve sağlık hizmetleri burada devam edilecektir."

Malatya'da 32 adet gayrimenkul satılıyor! Devlet Su İşleri tek tek açıkladı! 

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü, Malatya ili, Battalgazi, Doğanşehir ve Yeşilyurt ilçelerinde yer alan 32 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarına Putin hamlesi! Altında ibreler yukarı gösteriyor! Hemen şimdi bakın

Altın fiyatlarında son günlerde aşağı yönlü düşüş gözlemlenirken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kısmi seferberlik ilanı sonrasında altın fiyatlarında ibreler yukarı gösteriyor.

Veli Ağbaba: Esnafımızın kira ve diğer borçlarını devlet üstlenmeli!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ramazan ayında restoran ve lokantaların kapatılma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. Veli Ağbaba, "Esnafımızın kira, fatura ve diğer borçlarını devlet bizzat kendi üstlenmelidir" dedi.

Battalgazi Devlet Hastanesi 2021'de tamamlanacak!

AK Parti Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın gelişimini hızlandıracak yeni projelerin yolda olduğunu belirtiyor. Çalık, Malatya Havalimanı'na 2. bir terminal binasının yapılacağını ve Battalgazi Devlet Hastanesi'nin 2021'de tamamlanacağını açıkladı.

Elazığ ve Malatya'ya 13 milyon lira deprem desteği verildi!

Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem sonrası evleri yıkılan ve ağır hasar alan vatandaşlar için tüm imkanlar seferber edildi. Devlet depremzedeler için, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarınca kullanılmak üzere 13 milyon TL kaynak ayırdı...

Malatya İtfaiye Merkezi önümüzdeki yıl tamamlanacak!

Malatya Beydağı Devlet Hastanesi’nin karşısında inşa edilen ‘İtfaiye Merkezi’nin inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor ve önümüzdeki yıl tamamlanacağı açıklandı.

Malatya'ya 300 yataklı devlet hastanesi müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Battalgazi'de inşa edilecek olan 300 yataklı devlet hastanesi inşaatını inceledi.

Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı!

Malatya'da hayata geçirilecek olan 300 yataklı Battalgazi Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı.

Malatya'ya 300 yataklı yeni hastane!

Malatya’nın Battalgazi Devlet Hastanesi'nin ihalesi gerçekleştirildi. 300 yataklı hastane 136 milyon liraya mal olacak.

Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi son durum!

Sağlık-Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl, Sağlık-Sen Genel Başkan Vekili Semih Durmuş’la birlikte Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’yi ziyaret etti. Başkan Bingöl, “En kısa zamanda burada bir hastanenin yapılacağının izlemini aldık” dedi.

Malatya Battalgazi'deki eski devlet hastanesi yıkılıyor!

Battalgazi Belediyesi tarafından metruk haldeki Malatya eski Devlet Hastanesinin yıkımına başlandı. Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi yatırım programına alındı!

Sağlık alanında da çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır "Battalgazi Devlet Hastanemizin 200 yataklı yatırım programına alındı." dedi

Kilis Yukarı Afrin Barajı'nın yapımı için acele kamulaştırma!

“Yukarı Afrin (Kilis İçmesuyu) Projesi (GAP)” kapsamındaki Yukarı Afrin Barajı'nın yapımı amacıyla bazı taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

yukarı malatya devlet hastanesi sağlık bakanlığı Haberi

yukarı malatya devlet hastanesi sağlık bakanlığı


Malatya Valisi Vasip Şahin, “Yukarı devlet hastanesi ilk yapılan binası, başhekimlik bulunan bölümü TOKİ tarafından tekrar Sağlık Bakanlığı’na bırakıldı” dedi.


Valilik’te, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Şükrü Özdemir ve Devlet Hastanesi Koordinatörü Abdulvahap Boztepe bulunduğu halde basın açıklaması yapan Valisi Vasip Şahin, “Şehrimizin doğu kısmında sağlık hizmetlerinde bir boşluk olabileceği endişesi ile vatandaşların talebi doğrultusunda, yukarı devlet hastanesi ilk yapılan binası, başhekimlik bulunan bölümü TOKİ tarafından tekrar sağlık Bakanlığı’na bırakıldı. İfrazı yapıldı ve sağlık hizmetleri burada devam edilecektir” ifadelerini kullandı.


Vali Şahin, "128 kesitlik tomografi cihazını 45 gün içerisinde hizmete sunulacak. Şu anki tomografi 16 kesitliktir. Doğu’da yok, Türkiye’de ise az hastanelerde bulunuyor ”diyerek, 1,5’luk MR cihazını da büyütüp yenisini alınacağını kaydetti.



Malatya...