08 / 05 / 2024

Yuki SHANSU FİYAT

Yuki SHANSU FİYAT

Türkiye'de geniş bir alıcı kitlesi olan Yuki Motor markasının CP-3 Shansu modelinin yeni fiyatı yayımlandı. Peki, CP-3 Shansu fiyatı ne kadar, kaç TL? Yuki CP-3 Shansu elektrikli aracın özellikleri neler? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi.

Yuki elektrikli 3 tekerlekli CP-3 SHANSU'da indirim fırsatı! Yuki Shansu ne kadar? İşte 20 Ağustos 2022 fiyat listesi

Türkiye'de geniş bir alıcı kitlesi bulunan Yuki Motor markasının CP-3 Shansu modelinin yeni fiyatı açıklandı. Peki, CP-3 Shansu Ağustos fiyatı ne kadar? Yuki CP-3 Shansu tekerli elektrikli aracın özellikleri neler? İşte 20 Ağustos 2022 fiyat listesi.

Elektrikli 3 tekerlekli Yuki SHANSU ne kadar?  İşte 19 Haziran 2022 fiyat listesi

Türkiye'de geniş bir alıcı kitlesi bulunan Yuki Motor 'un SHANSU modelinin detaylarını inceledik. Peki CP-3 SHANSU güncel fiyatı ne kadar? İşte 19 Haziran 2022 fiyat listesi.

Yuki yüzde 100 elektrikli Shansu treeporter ne kadar? Yuki üç tekerlekli Shansu kaç TL?

Yüzde 100 elektrik enerjisi ile çalışan Yuki Shansu'nun fiyatı belli oldu. Peki, Yuki yüzde 100 elektrikli Shansu treeporter ne kadar? Yuki üç tekerlekli Shansu kaç TL? İşte detaylar...

Gümüşün fırlayacağı net tarih belli oldu! Bu rakamı görenler çalmadan oynayacak! Gümüş yatırımcıları koşun bakın

Gümüş, 2022 yılına damga vururken aynı etkiyi bu yılda da göstermesi bekleniyor. İşte gümüşün fırlayacağı net tarih belli oldu! Bu rakamı görenler çalmadan oynayacak! Gümüş yatırımcıları koşun bakın...

Gümüşte zirve rakam belli oldu! Uzman isim resmen rakam verdi! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırladı

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağlarken gümüşte zirve rakam belli oldu! Uzman isim resmen rakam verdi! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırladı. İşte o rakam...

Teknoloji devi kolları sıvadı! Herkes fiyatını merak ediyor! İPhone 15 ne zaman çıkacak?

Apple son çıkardığı İPhone 14 serisinden sonra şimdi de İPhone 15 serisi için kolları sıvadı. Cihazın müdavimleri sabırsızlıkla beklenen İPhone 15 serisinin özelliklerini ve fıyatını şimdiden merak ediyor.

Gram altın için rakam sil baştan değişti! Tüm bildiklerinizi unutun! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırlayacak! 

Altın fiyatları yeni yılla birlikte rekor denemelerine devam ediyor. Altın fiyatları için verilen rakamlardan sonra gram altın için rakam sil baştan değişti. Tüm bildiklerinizi unutun! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırlayacak! 

Bu yatırım fırsatı kaçmaz! Söke Un 7,50 TL ile halka arz ediliyor! Son başvuru tarihi 6 Ocak 2023!

Yatırım için önemli bir fırsat kapıya geldi. Türkiye’nin önemli un üreticilerinden Söke Un 7,50 TL ile halka arz ediliyor. Arz taleplerinin son başvuru tarihi ise 6 Ocak 2023. İşte detaylar…

Gümüş fiyatlarında rüzgar değil resmen kasırga! Gümüş yatırımcıları herkes baksın! Resmen fırladı!

ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile dolar kuru düşmeye başlarken kıymetli metaller yükselişe geçti. Gümüş fiyatlarında rüzgar değil resmen kasırga yaşanıyor. Gümüş yatırımcıları herkes baksın! Gümüş fiyatları resmen fırladı!

Borsada yatırım fırsatı sürüyor mu? Yükseliş nereye kadar sürecek?

Dövizden, KKM'den çözülen yatırımcının alternatif getirilerin zayıf kalması nedeniyle borsaya yönelimi devam ediyor. Peki borsada yatırım fırsatı halen sürüyor mu? Fiyat kazanç oranları cazibesini koruyor mu?

Altın Kahini İslam Memiş, gümüş için fırsat zamanını açıkladı! Bu rakamlardan alın! Gümüş yatırımcıları koşun

Altın Kahini İslam Memiş, gümüş yatırımı yapanlar için gümüşte fırsat zamanının açıkladı. Gümüş almak isteyenler için rakam aralığı veren Memiş, yatırımcıları uyardı.

İslam Memiş gümüş yatırımcısı için büyük fırsatı açıkladı! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen koşun

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcısı için büyük fırsatı açıklayarak yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.

Gümüş fırladı! Gümüş yatırımcıları bayram edecek! Bu rakamları gören çıldırdı! Gümüşü olan acil çok acil bakın

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde resmen fırladı. Uzun zamandır bu seviyelerin görülmediği gümüşte, yatırımcılar bayram edecek. Gümüş olanlar acil çok acil bu rakamlara bakın. İşte 4 Kasım 2022 gümüş alış satış fiyatları.

Yuki elektrikli CP-3 Shansu ne kadar, kaç TL? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye'de geniş bir alıcı kitlesi olan Yuki Motor markasının CP-3 Shansu modelinin yeni fiyatı yayımlandı. Peki, CP-3 Shansu fiyatı ne kadar, kaç TL? Yuki CP-3 Shansu elektrikli aracın özellikleri neler? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi.

Gümüş yatırımcıları bunu yapan kazanacak! İslam Memiş püf noktasını açıkladı

Doların yükselmesine rağmen gümüş fiyatlarında geri çekilmeler devam ediyor. İslam Memiş, yatırımcıları uyararak gümüşten nasıl kar edileceğini açıkladı. İşte gümüş yatırımında püf noktalar...

Yuki SHANSU FİYAT Haberi

Yuki SHANSU FİYAT

Benzin fiyatlarındaki zamlardan sonra vatandaşlar elektrikli araçların fiyatlarını araştırmaya başladı. Bugün Türkiye'de geniş bir alıcı kitlesi bulunan Yuki Motor markasının treeporter CP-3 Shansu modelinin fiyat ve özelliklerinimercek altına aldık. Elektrik enerjisi ile tek prizle kolayca şarj edebilir özellikli Yuki treeporter Shansu'yla yakıt tasarrufu sağlayabilirsiniz. Ayrıca fosil yakıt kullanılmadığı için çevresel kirlenmenin önününe de geçebilirsiniz. Doğa dostu treeporter Shansu son günlerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Peki, kolay kullanımı sayesinde ilk tercih edilen araçlar arasında yerini alan CP-3 Shansu  fiyatları kaç TL? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi.

MODEL  CP-3 SHANSU ÖZELLİKLERİ NELER? MODEL CP-3 SHANSU Motor Gücü 2000W Akü 60V/12A X2 Lithium-Ion Şarj Süresi 6-8 Saat Elektrik Girişi 110V/220 50Hz Sarfiyat 42 Wh/km Tırmanma Açısı 15 ° Derece Max. Tork 6.2 N.m 3000-1 min Max. Hız (km/h) 45 Frenleme Metodu (Ön/Arka) El ile Lastik (Ön/Arka) & Basıncı 225/40-10 225/40-10 (225kPa) /...