02 / 05 / 2024

Teknoloji devi kolları sıvadı! Herkes fiyatını merak ediyor! İPhone 15 ne zaman çıkacak?

Teknoloji devi kolları sıvadı! Herkes fiyatını merak ediyor! İPhone 15 ne zaman çıkacak?

Apple son çıkardığı İPhone 14 serisinden sonra şimdi de İPhone 15 serisi için kolları sıvadı. Cihazın müdavimleri sabırsızlıkla beklenen İPhone 15 serisinin özelliklerini ve fıyatını şimdiden merak ediyor.



Her biri kendi özelliklerine sahip birçok farklı iPhone modeli vardır. Bu modellerin tümü, Apple'ın en yeni işletim sistemi iOS işletim sistemi üzerinde çalışır ve yüksek çözünürlüklü OLED ekran,  5G desteği ve güçlü kameralar dahil olmak üzere bir dizi gelişmiş teknolojiye sahiptir.

Benzer fonksiyonlara sahip,  ancak son modellere göre daha düşük fiyatlı iyi seçenekler olarak kabul edilirler. Bir iPhone satın almak istiyorsanız, cihazın boyutu, ihtiyaç duyduğunuz depolama miktarı ve kamera kalitesi veya pil ömrü gibi sizin için önemli olan belirli özellikler gibi dikkate alınması gereken birkaç şey vardır. 
Ek olarak, fiyat noktasını göz önünde bulundurmak ve ne kadar harcamak istediğinize karar vermek iyidir.

 iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Ultra ücretine dair ilk bilgiler gün yüzüne çıktı. Çinli sosyal medya uygulaması Weibo’daki sızan bilgiye göre, iPhone 15 Pro ve iPhone 15  Ultra 2023’te zamlı fiyatla piyasaya çıkabilir. Peki iki yeni iPhone modeli nasıl olacak?

Teknoloji devi kolları sıvadı! Herkes fiyatını merak ediyor! İPhone 15 ne zaman çıkacak?

iPhone 15 Pro ve 15 Ultra ile fiyatlar artacak

Önceki raporlar, iPhone 15 ve 15 Plus’ın olası iPhone 14 modellerinden biraz daha az fiyata sunulacağını, fakat Pro ve Ultra fiyatlarının artacağını gösteriyordu. 
Apple’ın, özellikle pahalı ürünlerine yeni fonksiyonlar eklemesiyle birlikte, iPhone serisindeki fiyatlarda boşluk oluşturmak istediği söyleniyor.


Geri Dön