10 / 05 / 2024

Yüksekoba Terrace teslim tarihi bursa satılık daire

Yüksekoba Terrace teslim tarihi bursa satılık daire

Bursa Yüksekoba Terrace projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Bursa Yüksekoba Terrace teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi!

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi 2016 yılı sonu olarak belirtiliyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Teknopark'a 1 kilometre yakınlıkta inşa ediliyor.

Bakırköy City Evleri teslim tarihi!

Bakırköy City Evleri teslim tarihi 2017 yılının ikinci çeyreği olarak belirtiliyor. Beyaz İnşaat imzası ile yükselen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Ihlamur Villaları Büyükçekmece teslim tarihi!

Ihlamur Villaları Büyükçekmece teslim tarihi Nisan 2017 yılı olarak belirlendi. Kameroğlu İnşaat projesi Pelican Hill Ihlamur Villaları'nda fiyatlar 1 milyon 470 bin dolardan başlıyor...

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesi yıl sonu teslim!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesi bu yıl sonunda teslim edilecek. 368 dairenin yer aldığı Nidapark Seyrantepe Evleri'nde konut fiyatları 795 bin liradan başlıyor...

Bakırköy City Kartaltepe teslim tarihi!

Bakırköy City Kartaltepe teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirtiliyor. Beyaz İnşaat tarafından inşa edilen projede konut fiyatları KDV hariç 1 milyon 187 bin TL'den başlıyor.

Kadıköy Zer Bostancı teslim tarihi!

Kadıköy Zer Bostancı teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlendi. Ceylan İnşaat imzası ile yükselecek proje 100 metrekare şeklinde tasarlanan daire seçenekleri bulunuyor.

Kumru Ankara Yıldızevler teslim tarihi!

Kumru Ankara Yıldızevler teslim tarihi Eylül 2017 olarak belirlendi. Kumru Ankara Yıldızevler projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin lira ile 8 bin lira arasında belirlendi...

Ortaköy Yoo İstanbul teslim tarihi!

Yoo İstanbul projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Ortaköy Yoo İstanbul teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi.

Brooklyn Life Kadıköy ne zaman teslim?

Daire alanlarının 60 metrekareden başladığı proje toplam 72 bin metrekare inşaat alanıns yayılacak. Proje toplam 8 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Peki Brooklyn Life Kadıköy ne zaman teslim?

Yooistanbul Ortaköy ne zaman teslim?

Say Yapı'nın projesi Yooistanbul Evleri Ortaköy'de ev fiyatları 950 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Peki 120 daireden meydana gelen Yooistanbul Ortaköy ne zaman teslim edilecek?

Ortaköy Yooistanbul Rezidans teslim tarihi!

Ortaköy Yooistanbul Rezidans teslim tarihi Aralık 2016 yılı olarak belirtiliyor. Ortaköy Yooistanbul Rezidans projesinde metrekare birim fiyatı 8 bin 500 dolar ile 11 bin 500 dolar arasında değişiyor...

Pelican Hill Ihlamur Evleri Büyükçekmece teslim tarihi!

Pelican Hill Ihlamur Evleri Büyükçekmece teslim tarihi 2016 yılının sonu olarak belirtiliyor. Kameroğlu İnşaat imzasını taşıyan Pelican Hill Ihlamur Evleri Büyükçekmece projesinde 112 adet villa yer alıyor...

Essenora Küçükköy ne zaman teslim?

Toplam 758 daire, 12 dükkan ve 1 marketten oluşan proje Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzası ile yükseliyor. Peki Essenora Küçükköy ne zaman teslim?

Yüksekoba Terrace teslim tarihi bursa satılık daire Haberi

Yüksekoba Terrace teslim tarihi bursa satılık daire

Bursa Yüksekoba Terrace projesi toplam 120 adet konuttan oluşuyor. Projede sosyal seçenek olarak süs havuzları, çocuk parkı, kamelyalar, otopark da bulunuyor. 


Bursa Yüksekoba Terrace projesi 3 blok şeklinde yükseliyor. Proje Yüksekoba İnşaat tarafından Bursa İl'inde hayata geçiriliyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Bursa Yüksekoba Terrace teslim tarihi olarak 15 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Projedeki daireler 130 bin TL' den başlıyor ve 165 bin TL' ye kadar yükseliyor.



Bursa Yüksekoba Terrace iletişim

Adres: Millet Mah. Derya Cad. No.12 / 17 Yıldırım BURSA

Tel: 0224 360 32 60

Web: [email protected]

Tülay...