02 / 05 / 2024

Yüksekova TOKİ konutları teslim tarihi

Yüksekova TOKİ konutları teslim tarihi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde TOKİ tarafından terör mağdurları için yapılan 3 bin 63 dairenin çoğunun bu yıl sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Hakkari Yüksekova’ya TOKİ geldi! 160 ucuz konut yapacak!

TOKİ'nin Hakkari Yüksekova projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Hakkari Yüksekova projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Hakkari Yüksekova 2022 sosyal konut projesi...

Hakkari Yüksekova'daki terör mağduru aileler konutlarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova'da terör mağdurları için inşa edilen toplam 3 bin 63 konuttan 506 tanesinin kura çekilişi yapıldı.

Hendek olaylarında evleri yıkılan Yüksekovalılara konutları teslim edildi!

2016'da PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmalarda Hakkari Yüksekova'da birçok ev ve iş yeri ağır hasarlandı. TOKİ tarafından 5 bölgede toplam 3 bin 64 adet konut inşa edilmeye başlandı.Tamamlanan bin 256 konutun 468'inin anahtarı bugün sahiplerine verildi...

Yüksekova'da terör mağduru aileler evlerine kavuştu!

TOKİ tarafından terör mağduru aileler için Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde inşa edilen 3 bin 63 konutun bir kısmı hak sahiplerine teslim edildi.

Hakkari Yüksekova TOKİ konutları sahiplerine bu yıl teslim edilecek!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde TOKİ tarafından terör mağdurları için yapılan 3 bin 63 dairenin çoğunun bu yıl sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Yüksekova Konutları'nın yüzde 50'si tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hakkari Yüksekova'da incelemelerde bulundu. Kurum, Yüksekova'da TOKİ tarafından inşa edilen konutların yüzde 50'sinin tamamlandığını söyledi.

TOKİ Hakkari Yüksekova Evleri'nde sona doğru!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde devam eden TOKİ projelerinde incelemeleri inceledi..

Terör mağdurları Yeni Yüksekova ile rahata kavuşacak!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırıları sebebi ile evleri hasar gören terör mağdurları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca TOKİ'ye yaptırılan konutların tamamlanmasıyla yeni ve modern yaşam alanına kavuşacak.

Yüksekova'da 4. Etap TOKİ konutlarının temeli atıldı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör saldırılarında evleri ağır hasar gören vatandaşlar için Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapılacak 4. etap konutlarının temeli dün atıldı. 

TOKİ Yüksekova projesi havadan görüntülendi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde hayata geçirilen toplu konutlar insansız hava aracı ile görüntülendi.

Yüksekova terör mağdurları konutlarında son durum!

Hakkari Yüksekova'da PKK'lı teröristlerin saldırılarında evleri hasar gören vatandaşlar için TOKİ tarafından yapımına başlanan birinci etap konutların inşası sürüyor.

TOKİ Yüksekova'daki 1.830 konutu yılsonu tamamlıyor!

Yüksekova'daki terör saldırılarının etkisiyle evleri hasar gören vatandaşlar için TOKİ tarafından yapımı süren bin 830 konutun bu yıl sonunda tamamlanması planlanıyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları 30 Eylül'de teslim edilecek!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapımı tamamlanan 2.’inci etap Toplu konut Konut İdaresi (TOKİ) konutlarının teslimat programı açıklandı.

Yüksekova TOKİ konutları teslim tarihi Haberi

Yüksekova TOKİ konutları teslim tarihi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından terör mağdurları için yapılan 3 bin 63 daireden büyük bir kısmının bu yıl sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Anadolu Ajansı'ndan Yılmaz Kazandıranoğlu ve Ulaş Güven'in haberine göre, Yüksekova'da terörislerin yol açtığı mağduriyetin giderilmesi için çalışmalara devam ediliyor. Saldırılar sebebiyle evleri yıkılan veya kullanılamayacak durumda olanlar kişiler için TOKİ tarafından Esenyurt Mahallesi'nde inşa edilen konutların bitirilmesi için yoğun bir çalışma yürütülüyor.

Doğal gaza uyumlu, park, çevre düzenlemeleri, cami,  taziye evi, okul ve iş yerleri ile modern standartlarda yapılan 3 bin 63 konutun fiziki durumu büyük ölçüde bitirildi.

Yüksekova değişiyor

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Yüksekova'nın sürekli gelişen bir ilçe olduğunu belirtti. TOKİ tarafından yapılan 3 bin 63 konutun ilçenin şehirleşmesine büyük katkı sağlayacağını dile getirem Akbıyık, '3 bin...