28 / 04 / 2024

Yüksekova toki projesi

Yüksekova toki projesi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör saldırılarında evleri ağır hasar gören vatandaşlar için Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapılacak 4. etap konutlarının temeli dün atıldı. 

Yüksekova'da terör mağdurları için konut yapımı sürüyor!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör olaylarından etkilenen vatandaşların evleri yenileniyor.Yüksekova'da terör mağdurları için konut yapımı sürüyor. 

TOKİ Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi! TOKİ'den konut bekleyen İstanbullular dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi. Gaziosmanpaşa TOKİ projesinde 665 adet konut yer alacak.

Hakkari Yüksekova’ya TOKİ geldi! 160 ucuz konut yapacak!

TOKİ'nin Hakkari Yüksekova projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Hakkari Yüksekova projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Hakkari Yüksekova 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Konya Hüyük 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla!  2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Hüyük 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Hüyük'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Hüyük'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hüyük sosyal konut projesi...

TOKİ Arnavutköy 6. Etap projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Arnavutköy 6. Etap projesi kapsamında 727 adet konut ve 8 adet dükkan inşa edecek.

Hakkari Yüksekova TOKİ konutları sahiplerine bu yıl teslim edilecek!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde TOKİ tarafından terör mağdurları için yapılan 3 bin 63 dairenin çoğunun bu yıl sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Yüksekova Konutları'nın yüzde 50'si tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hakkari Yüksekova'da incelemelerde bulundu. Kurum, Yüksekova'da TOKİ tarafından inşa edilen konutların yüzde 50'sinin tamamlandığını söyledi.

TOKİ Hakkari Yüksekova Evleri'nde sona doğru!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde devam eden TOKİ projelerinde incelemeleri inceledi..

Yüksekova'da 4. Etap TOKİ konutlarının temeli atıldı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör saldırılarında evleri ağır hasar gören vatandaşlar için Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapılacak 4. etap konutlarının temeli dün atıldı. 

TOKİ Yüksekova projesi havadan görüntülendi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde hayata geçirilen toplu konutlar insansız hava aracı ile görüntülendi.

Hakkari Yüksekova'ya bin 830 TOKİ konutu!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terörün izlerini silmek için çalışmalar başlatıldı. Bölgede yapımına başlanan bin 830 konutun tamamlanması için çalışmalar hızlandı.

TOKİ Yüksekova'daki 1.830 konutu yılsonu tamamlıyor!

Yüksekova'daki terör saldırılarının etkisiyle evleri hasar gören vatandaşlar için TOKİ tarafından yapımı süren bin 830 konutun bu yıl sonunda tamamlanması planlanıyor.

Yüksekova’daki 9 okul yıkıldı!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bulunan binlerce öğrencinin eğitim gördüğü 9 okul yıkılarak, karakola dönüştürüldü.

Yüksekova'da ağır hasarlı yapılar yıkılıyor!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, teröristlerin saldırıları nedeniyle ağır hasar oluşan yapıların yıkımı ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Yüksekova toki projesi Haberi

Yüksekova toki projesi

Yüksekova Esenyurt Mahallesi'nde 485 konuttan oluşacak 4. etap TOKİ Projesinde yapım çalışmaları, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş ile kurum amirlerinin katıldığı temel atma töreniyle başladı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Kaşıkçı, temel atılmasının ardından yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Son etabın temellerini attıklarını aktaran Kaşıkçı, şunları söyledi;

"Burada 20 bloğumuz yükselmiş olacak. Ekim ayının sonu itibarıyla biz artık bu son attığımız temellerin içerisine girmek istiyoruz. Sahada herhangi bir sıkıntımız kalmadı. Projelerde herhangi bir eksikliğimiz kalmadı. Ekim sonu itibarıyla bütün her şeyimizi, sosyal donatı alanlarımızla birlikte, çevre düzenlemesi, yollarımız, alt yapısı, binalarımızın fiziki imkanları ile birlikte tamamını tamamlamış...