02 / 05 / 2024

Yüksekova yeni projeler

Yüksekova yeni projeler

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin, başlatılan yol, kanalizasyon, konut, elektrik hattı ve dere ıslahı projeleriyle modern görünüme kavuşması hedefleniyor. Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, Yüksekova'da birçok projenin hayata geçirilmeye başlandığını söyledi.

Konutta stoklar azalıyor, yeni projeler yolda!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, gayrimenkul sektöründe 2018'den bugüne kadar azalan yapı ruhsatı sayısı ve daralan konut stoklarına istinaden geliştiricilerin gelecek sene yeni projeler için hazırlıklarını hızlandıracağını aktardı. İşte Soner Keleş'in yazısı

Hakkari Yüksekova'da terör mağduru aileler yeni yuvalarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova Esenyurt mahallesinde hayata geçirilen 1.355 konutun inşaatı tamamlanıyor.

Mustafa Andıç: İnşaat malzemelerine erişilemezse yeni projeler azalacak!

İMKON'un yüksek çimento fiyatlarına karşı başlattığı iş bırakma eylemine İMSİAD'dan destek geldi. İMSİAD'ın Başkanı Mustafa Andıç, “Yeni projeler azalıyor. Bu noktada inşaatı devam edenler malzemeye erişemezlerse yeni projeler iyice azalacak.” dedi.

Hakkari Yüksekova'daki terör mağduru aileler konutlarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova'da terör mağdurları için inşa edilen toplam 3 bin 63 konuttan 506 tanesinin kura çekilişi yapıldı.

Cemre Kemer Arnavutköy'deki yeni evine taşındı!

Hepsi Grubu solistlerinden Cemre Kemer, Arnavutköy'deki yeni evine taşındı. Kemer, sosyal medyadan yeni evinin görüntülerini paylaştı.

Yüksekova'da kaçak yapılaşmaya müsaade yok!

Hakkari'de görevlendirme yapılan Yüksekova Belediyesi, senelerdir özlemi duyulan su, yol, altyapı gibi hizmetleri bir bir hayata geçirerek ilçe halkının da refah düzeyini yükseltiyor.

Yüksekova'nın imar planı askıya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı tarafından hazırlanan  Hakkari'nin Yüksekova'nın imar planı iki etap halinde askıya çıkarıldı. 

Yüksekova'daki İran Pasajı yıkıldı!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde dere yatağı üzerinde kurulan ve 24 yıl boyunca hizmet sunan İran Pasajı, değişim ve dönüşüm programı nedeniyle yıkılıyor.

Büyükçekmece için yeni projeler hazırlanıyor!

Büyükçekmece Belediye personeli yeni projeler geliştirmek için Avrupa İşletmeler Ağı ve Teknopark Sorumluları ile belediye hizmet binasında buluştu.

Nef'ten Beykoz ve Çekmeköy'e yeni proje!

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, "İstanbul'da Çekmeköy ve Beykoz'da yeni projeler için çalışmalarımız devam ediyor. NewYork ve Almati, Kazakistan'da iki yeni projemiz 2020'nin ilk çeyreğinde satışa çıkacak" diye konuştu.

Nef yeni yıla yeni hedeflerle giriyor!

3 yıl boyunca sektörün en beğenilen şirketi seçilen Nef, bir yılda 2 bin 47 konut teslim etti. Firma, yeni yıla yeni yatırımlarla girmeye hazırlanıyor.

Hakkari Yüksekova'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Hakkari ili, Yüksekova ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konya Sonsuz Şükran Köyü’ne yeni kerpiç evler geliyor!

Sanatçıların yoğun ilgi gösterdiği Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı Sonsuz Şükran Köyü’nde yeni kerpiç evler yapılması için çalışmalara başlandı.

Yüksekova yeni projeler Haberi

Yüksekova yeni projeler

Yüksekova'da valilik kararıyla Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, bir kafede muhtarlarla bir araya geldi. 


Kaşıkçı, burada yaptığı açıklamada, Yüksekova'da birçok projenin hayata geçirilmeye başlandığını söyledi.


Belediye sınırlarındaki kanalizasyon sisteminin ihale sürecinin bittiğini anlatan Kaşıkçı, en geç 1 Nisan'a kadar kanalizasyon ve yağmur suyu hattı için çalışmalara başlayacaklarını bildirdi.


Kaşıkçı, ilçe merkezinin ana caddeleri ve büyük sokaklarının sıcak asfaltla kaplanacağını, bu çalışmanın ihale sürecinin tamamlandığını ifade etti.


Yüksekova Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kaşıkçı, bir kafede muhtarlarla bir araya geldi.


"2017 çalışma yılımız olacak"

Derelerde de gerekli incelemelerin yapıldığını, artık çevreye kötü kokular yayılmayacağını belirten Kaşıkçı, şunları kaydetti:


"İlçeye fen lisesi yapılması lazım. Girişimlerimiz sürüyor. Üniversitenin yeriyle ilgili sorunumuz yok. İmarıyla ilgili çalışmamız var. Üniversite de ilk etapta yüksekokul binasının projesini hazırlamış. İlçenin ticaret...