29 / 04 / 2024

Yüksekova yol aypım

Yüksekova yol aypım

Hakkari'nin Yüksekova Belediyesi tarafından başlatılan yol genişletme ve yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmayı Yüksekova Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Destek Hizmetler Müdürlüğü ortaklaşa yürütüyor.

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Şaban Yıldırım tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sahipleri için yol yapım giderlerinde yeni dönem!

Belediye Gelirleri Kanunu Harcamalarına Katılma Payı Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı. Gayrimenkul sahiplerinden yol yapım giderlerinin 3’te 1’i ‘Yol Harcamalarına Katılma Payı’ adı altında alınabiliyordu. Değişiklik ile bu madde zorunluluktan çıkacak. 

Yüksekova'da kaçak yapılaşmaya müsaade yok!

Hakkari'de görevlendirme yapılan Yüksekova Belediyesi, senelerdir özlemi duyulan su, yol, altyapı gibi hizmetleri bir bir hayata geçirerek ilçe halkının da refah düzeyini yükseltiyor.

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Yılmaz tarafından kuruldu.

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Ahmet Yıldız ve Saliha Yıldız ortaklığında kuruldu.

Yüksekova'daki İran Pasajı yıkıldı!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde dere yatağı üzerinde kurulan ve 24 yıl boyunca hizmet sunan İran Pasajı, değişim ve dönüşüm programı nedeniyle yıkılıyor.

Can Ataklı'dan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol yapımına ilişkin açıklama! 

Can Ataklı, Ekrem İmamoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin  Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol yapımını sürdürmemesine ilişkin açıklamalarda bulundu...

ÜSY Lojistik İnşaat Hafriyat Asfalt Yol Yapımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÜSY Lojistik İnşaat Hafriyat Asfalt Yol Yapımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yıldırım tarafından kuruldu.

Yüksekova'da 24.1 milyon TL'ye 100 iş yeri yaptırılacak!

Hakkari Yüksekova II. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Hakkari Yüksekova 2. Kısım Sanayi Sitesi'ne ait 100 işyeri yapım işini 24 milyon 106 bin 835 TL'ye ihale ediyor.

Yüksekova Sarıtaş Tüneli'nde sona gelindi!

Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde yapımı tamamlanan Dilimli Barajı´nda sular altında kalacak olan 5 köy yolu ve Edendere karayolu için yeni yol ve Sarıtaş Tüneli'nde sona gelindi.

Yüksekova'da terör mağdurları için konut yapımı sürüyor!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör olaylarından etkilenen vatandaşların evleri yenileniyor.Yüksekova'da terör mağdurları için konut yapımı sürüyor. 

Metropol Yol Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropol Yol Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yıldıray Candan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yüksekova Mustafa Zeydan Camisi açıldı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yapımı tamamlanan Mustafa Zeydan Camisi dualarla ibadete açıldı.

Yüksekova yol aypım Haberi

Yüksekova yol aypım

Yüksekova Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Destek Hizmetler Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttükleri yeni yol açma, yol genişletme çalışmaları devam ediyor. İmar komisyonu tarafından belirlenen ve programa alınan yollarda çalışmalar başlatıldı. Bugün de Esentepe Mahallesi'ni Esenyurt Mahallesi'ne bağlayan ve daha önce 3 metre genişliğinde olan yolun genişletme çalışmalarına başlandı. 750 metre uzunluğundaki yol 10 metre genişletildi. 

Çalışmaları yerinde takip eden ve çevre sakinleri ile fikir alışverişinde bulunan Yüksekova Belediyesi Eş Başkan Yardımcısı Hüsnü Beşer, "Yol çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Belediyemiz tarafından kurulan imar komisyonu mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek tespitlerde bulunuyor. Daha sonra belirledikleri yollarda sırasıyla çalışmalar başlatılıyor. Bugünde, bir aracın bile zor geçtiği yolun genişletme çalışmalarına başladık. Bize duyarlılıklarıydı destek olan yurttaşlarımıza belediyemiz adına teşekkür ederim"...