16 / 05 / 2024

Yüksel Alioğlu kim

Yüksel Alioğlu kim

Edirne Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Alioğlu, Keşan'da inşaat sektöründeki sorunlar ve yaşanan sıkıntılar ile ilgili açıklamalar yaptı.

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Alioğlu tarafından kuruldu.

Yüksel Proje'nin acı günü! Necati Çakıroğlu vefat etti!

Yüksel Proje'nin Kuzey Marmara Otoyolu Müşavirlik Hizmetleri Teşkilat Başkanı Necati Çakıroğlu vefa etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı. 

Hayati Alioğlu: Türkiye'den cami onarımı için yardım bekliyoruz!

İstanköy'de din görevlisi olan Hayati Alioğlu, depremde hasar gören Defterdar Camii ile ilgili yaptığı açıklamada "Eğer, acil olarak caminin ibadete açılmasını istiyorsak, özellikle Türkiye'den caminin tamiri için yardım bekliyoruz." dedi

Akiş GYO'nun acı günü: Nesrin Yüksel vefat etti!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Naile Banuhan Yürükoğlu'nun annesi Nesrin Yüksel vefat etti. Akiş GYO taziye ilanı yayınlattı.

Alioğlu Emlak Yatırımları ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alioğlu Emlak Yatırımları ve İnşaat Anonim Şirketi, Mete Engin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı'nda kuruldu.

Keşan'da inşaat çalışanlarına mesleki yeterlilik sınavı yapılacak!

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, inşaat sektöründeki iş kollarında mesleki yeterlilik belgesi alınması için odada sınav yapılacağını belirterek, bunun için en az 10 başvuru beklediklerini söyledi.

İsmet Yüksel: Yüreğir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

İsmet Yüksel "Yüreğir hem Doğu'dan gelenlerin, hem de Adana'nın kırsalından gelenlerin ilk yerleşim yeri. 400 binin üzerinde nüfusuyla, Yüreğir dün de bugün de hala sahipsiz. Yüreğir'de bir kentsel dönüşüme bir an önce başlamak gerekiyor."

Ali Yüksel: Dönüşümde metrekare fırsatçılığı yapılıyor!

Gayrimenkul Hukuk Enstitüsü Başkanı Ali Yüksel: "Herhangi birisi bir binadan 2 metrekarelik tapu alarak o binanın çürük olup olmadığının tespiti için başvuru yapabiliyor"dedi.

Yüksel Coşkunyürek İskenderun projeleri hakkında bilgi aldı!

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere İskenderun'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, İskenderun Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı

Esin Hacıalioğlu: Yassıada üç beş ağaçtan ibaret değildir!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi şubat ayı toplantısının 3. birleşimi Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki binasında gerçekleşti. Toplantıda söz alan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi Esin Hacıalioğlu, şunları savundu:

Alaattin Yüksel'den İzmirli müteahhitlere destek sözü!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır ve bağlı derneklerin başkanları CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'i ziyaret ederek inşaat sektörünün yaşadığı sorunları aktardı.

Salim Salih Sarıalioğlu: Binaya göre imar izni veriliyor!

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde binaya göre imar izni verdiklerini söyledi. CHP’li Meclis Üyesi Cahit Erdem ise, Sarıalioğlu’na tepki gösterdi.

Yüksel Akgül: 2016'da inşaat sektörünün önü açık!

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 2016 yılında inşaat sektörünün iyi duruma geleceğini belirterek "Türkiye'nin ve inşaat sektörün önünü 2016 yılında son derece açık görüyorum. " dedi.

Yüksel Alioğlu kim Haberi

Yüksel Alioğlu kim

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, Keşan'da inşaat sektöründeki sorunlar ve yaşanan sıkıntılar ile ilgili açıklamalarda bulunarak, müteahhitlerin, yer sahiplerinin ve daire satın alan vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için dikkat edilmesi gereken konuların altını çizdi. Maliyetlerdeki artış inşaat fiyatlarına yansıtılıyor... Yüksel Alioğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, inşaat maliyetlerinde yaklaşık 1 yıldır yüzde 25 ile yüzde 30 arası bir artış söz konusu olduğunu dile getirerek şunları kaydetti; "İnşaat maliyetlerinde yaşanan artışın inşaat fiyatlarına yansıması gerektiği halde inşaat piyasasındaki şişkinlikten dolayı yansıtılıyor. Halen maliyetlerin m2 başına bin TL ve hatta üzerinde olduğu görülmektedir. Müteahhitlerimizin bir diğer sıkıntısı da; inşaat imalatının yüzde 85 ile yüzde 90 oranında bitmesine rağmen satışların yüzde 20'lerde kalması neticesinde yaşıyor." Sektörde geçen yıla göre...