02 / 05 / 2024

Yüksel Balcı kimdir

Yüksel Balcı kimdir

Yüksel Balcı, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 21. sırada yer alıyor. Peki, Yüksel Balcı kimdir? Yüksel Balcı, Balcı İnşaat'ı ne zaman kurdu?

Yüksel Demirci Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevleri yürüttü? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor?

Yüksel Demirci kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Yüksel Demirci’nin hayatı...

Emel Balcı kimdir?

ML Mimarlık Dekorasyon Kurucusu Yüksek Mimar Emel Balcı kimdir? Emel Balcı daha önce hangi işlerde görev aldı?

Osman Yüksel kimdir?

Osman Yüksel'in yazarı olduğu Gayrimenkul Mevzuatında Yapılan Önemli Düzenlemeler adlı kitap, Gazi Kitabevi tarafından yayımlandı. Peki, Osman Yüksel kimdir?

Yüksek Mimar ve Mühendis T. Yüksel Onaran vefat etti!

1950 Galatasaray Lisesi ve 1956 İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Yüksek Mimar ve Mühendis T. Yüksel Onaran vefat etti. Merhumun cenazesi yarın Kilyos Mezarlığı'na defnedilecek.

Yüksel Projelendirme Hizmetleri Yatırım Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yüksel Projelendirme Hizmetleri Yatırım Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi 4 milyon 683 bin 236 TL ile bugün İsmail Hakkı Yüksel tarafından kuruldu.

Yüksel Öztürk kimdir?

2012 yılında Yüksel Öztürk Mimarlık Bürosu'sunu kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Mimar Yüksel Öztürk kimdir? Yüksel Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yüksel Öztürk..

Haydar Yıldız kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Haydar Yıldız kimdir? Haydar Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haydar Yıldız, ne zamandan beri TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi?

İsmet Yüksel: Yüreğir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

İsmet Yüksel "Yüreğir hem Doğu'dan gelenlerin, hem de Adana'nın kırsalından gelenlerin ilk yerleşim yeri. 400 binin üzerinde nüfusuyla, Yüreğir dün de bugün de hala sahipsiz. Yüreğir'de bir kentsel dönüşüme bir an önce başlamak gerekiyor."

Ali Yüksel: Dönüşümde metrekare fırsatçılığı yapılıyor!

Gayrimenkul Hukuk Enstitüsü Başkanı Ali Yüksel: "Herhangi birisi bir binadan 2 metrekarelik tapu alarak o binanın çürük olup olmadığının tespiti için başvuru yapabiliyor"dedi.

Yüksel Coşkunyürek İskenderun projeleri hakkında bilgi aldı!

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere İskenderun'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, İskenderun Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı

Alaattin Yüksel'den İzmirli müteahhitlere destek sözü!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır ve bağlı derneklerin başkanları CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'i ziyaret ederek inşaat sektörünün yaşadığı sorunları aktardı.

Yüksel Akgül: 2016'da inşaat sektörünün önü açık!

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 2016 yılında inşaat sektörünün iyi duruma geleceğini belirterek "Türkiye'nin ve inşaat sektörün önünü 2016 yılında son derece açık görüyorum. " dedi.

Yüksel Proje'nin acı günü! Şakire Akın vefat etti!

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın annesi Şakire Akın vefat etti. Şakire Akın'ın vefatı üzerine Yüksel proje başsağlığı mesajı yayınladı.

Yüksel Balcı kimdir Haberi

Yüksel Balcı kimdir

Yüksel Balcı kimdir?

Yüksel Balcı, ilk, orta ve lise eğitiminden sonra aktif ticaret hayatına 17 yaşında Devrek Yol ayrımı mevkiinde abisinin yanında başlamıştır. 


1983 yılında, 22 yaşında bir delikanlı iken bölgemizde yaşanan çimento tedarik sorununu görmüş ve bu soruna radikal bir çözüm bularak gemi taşımacılığı ile bölgenin çimento ve inşaat malzemeleri sorununu çözmüştür.


Bölgenin öncelikle üretimle kalkınacağını o yıllarda gören bu delikanlı bölgede beton santralleri, agrega ocakları ve petrol santrali kurmuştur.


Kişisel gelişimine ve eğitime çok önem veren Yüksel Balcı, önce Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünde eğitim almış daha sonra Breyer State Üniversitesi İşletme Lisans eğitimini bitirmiştir. Kişisel gelişim ve yönetim alanında birçok eğitim ve sertifika almıştır.


Ülke kültür ve gelişimlerini yakından takip eden Yüksel Balcı önce İngilizce öğrenimini tamamlamış sonrasında 46 ülkeye turistik...