19 / 05 / 2024

Yüksel Caddesi

Yüksel Caddesi

Başkent Ankara'da Yüksel Caddesi’nin simgelerinden ‘oturan kadın’ heykeli cumartesi akşamı çalındı. Çankaya Belediyesi, “Emniyet konuyu araştırıyor” derken, bölge esnafı, “Sembollerimiz tek tek yok oluyor” dedi.

Yüksel Proje'nin acı günü! Vasfiye Girit vefat etti!

Yüksel Proje'nin ortaklarından olan Ali Zafer Girit'in annesi Vasfiye Girit vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınlattı.

İşte Yüksel Ak'ın İzmir'deki muhteşem evi!

2000 yılı Türkiye Güzeli seçilen Yüksel Ak, 2005'te İzmir'e taşınmıştı. Ak, evinin kapılarını Instyle Dergisi'ne açtı. İşte o muhteşem ev...

Aslan Yüksel İnşaat'tan Torbalı'da yeni proje!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Aslan Yüksel İnşaat 17 yıldır sektörde önemli yatırımlara imza atıyor. Firmanın sahibi Aslan Yüksel, yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu belirtti.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesini Yüksel Proje kazandı!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesinde en yüksek puanı Yüksel Proje Uluslararası A.Ş. aldı.

Zeytinburnu 10. Yıl Caddesi prestij cadde oluyor!

Abdi İpekçi Spor Salonu sebebiyle Protokol Yolu olarak da hizmet veren Zeytinburnu'ndaki 10. Yıl Caddesi prestij cadde oluyor.

İnşaat Mühendisi Yüksel Ünsal vefat etti!

İTÜ İnşaat 1951 Mezunu Yüksel Ünsal vefat etti. Ailesi ve İTÜ İnşaat 1951 Mezunları taziye ilanı yayınlattı.

Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisiyle yüzde 25 büyüdü!

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü.

Sefaköy-Halkalı Caddesi Çevresi imar planı askıda!

İstanbul Küçükçekmece İlçesi, Sefaköy - Halkalı Caddesi Çevresi Plan Değişikliği itirazına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Yüksel Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kenan Yüksel imzasıyla kuruldu.

Tolga Yüksel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Kuyumculuk Saat Anonim Şirketi kuruldu!

Tolga Yüksel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Kuyumculuk Saat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Erol Yüksel ve Tolga Yüksel ortaklığında kuruldu.

Hendek Osman Yılmaz Caddesi’ne yaya yolu yapılıyor!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Osman Yılmaz Caddesi’nde çift taraflı yaya yolu çalışması başladı.

Büyükdere Caddesi çevresi imar planı askıda!

İstanbul Kağıthane ve Sarıyer İlçeleri, Büyükdere Caddesi Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Osman Yüksel kimdir?

Osman Yüksel'in yazarı olduğu Gayrimenkul Mevzuatında Yapılan Önemli Düzenlemeler adlı kitap, Gazi Kitabevi tarafından yayımlandı. Peki, Osman Yüksel kimdir?

Yüksel Caddesi Haberi

Yüksel Caddesi

Ankara'daki heykel hırsızlıklarına bir yenisi daha eklendi. Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Frederic Chopin’in bronz büstünün ve AOÇ’de bulunan Tarımcı Atatürk Anıtı’nın rölyeflerinin çalınmasının ardından, bu defa da Yüksel Caddesi’nde bulunan ‘oturan kadın’ heykeli çalındı. Çankaya Belediyesi yetkilileri, hırsızlık olayının ardından Emniyet güçleriyle temasa geçerek, suç duyurusunda bulunduklarını ve bölgedeki kamera kayıtlarının incelenerek hırsız veya hırsızların bulunması için gerekli yasal işlemleri başlattıklarını söyledi. Belediye yetkilileri, hırsızlıkla ilgili şu açıklamada bulundu:


DAHA ÖNCE DE ÇALINDI

“Cumartesi gecesi kimliği belirsiz kişiler tarafından oturan kadın heykeli çalınmış. Çiçekçi kız ve oturan yorgun amca heykeli ise çok önce çalınmıştı. Ayakkabı boyacısı memur ve birdirbir oynayanlar ise duruyor.”


BİR BİR GİDİYOR

Bölge esnafı, Yüksel’in simgesi olan heykelleri çalanları kınayarak, “Caddemizin sembolleri teker teker çalınıyor. Maddi değerini bilmiyoruz ama...