26 / 07 / 2024

Yüksel Eroğlu

Yüksel Eroğlu

Yazarlar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Eroğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Hilal Caddesi'nde kuruldu.

Eroğlu Yapı'nın 2020 yılı finansal raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret A.Ş., 2020 yılı finansal raporunu KAP'ta yayınladı.

Antalya Finike Eroğlu Nuri Camii inşaatının yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike’de inşaatı devam eden  Eroğlu Nuri Cami inşaatında incelemelerde bulundu. 

Eroğlu gayrimenkul projelerinde indirimi yüzde 20’ye çıkarttı!

Eroğlu Holding’den enflasyonla mücadeleye tüm markalarıyla tam destek geldi. Eroğlu Holding’te indirim kampanyası yüzde 20’yi buldu..

Yüksel Proje'nin acı günü! Necati Çakıroğlu vefat etti!

Yüksel Proje'nin Kuzey Marmara Otoyolu Müşavirlik Hizmetleri Teşkilat Başkanı Necati Çakıroğlu vefa etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı. 

Skyland Eroğlu Konutları 2017 fiyat listesi!

Skyland İstanbul Evleri 46 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan projede fiyatlar 594 bin TL'den başlıyor...

Eroğlu İnşaat'tan 4 yeni büyük proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam etmeye odaklandıklarını söyleyen Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "İnşaatta üçü İstanbul'da, biri İstanbul dışında inşası planlanan 4 yeni büyük proje üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Veysel Eroğlu: Bu yıl 567 tesis hizmete açılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:"Bu yıl içerisinde sulama, içme suyu, taşkın koruma, enerji ve atık su arıtma alanlarında toplam 567 tesisi, aziz milletimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz" dedi.

Veysel Eroğlu: Barajlarımız yüzde 60 oranında dolu!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'de bu sene bir miktar kurak geçiyor ancak biz tedbirimizi aldık. İçme suyu konusunda şu anda barajlarımız yüzde 60 oranında dolu. Herhangi bir sıkıntı yok" dedi.

Veysel Eroğlu'ndan Sarılar Göleti için yıldırım imza!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'ndan, Tire'nin Sarılar Mahallesi'nde yapılması planlanan Sarılar Göleti için "yıldırım" imza geldi. Sarılar Göleti'nin temelden yüksekliği 29.44 metre olacak ve toplam 4 bin 750 dekar araziyi sulayacak.

Veysel Eroğlu: 2019 yılına kadar 1071 gölet inşa edeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Bu yıl içerisinde 27 baraj, 2 HES, 52 sulama, 13 büyük taşkın, 29 içmesuyu ve 7 atıksu tesisi olmak üzere toplam 130 tesisi tamamlayacağız" açıklamasında bulundu.

Veysel Eroğlu: 13 yılda 3 bin 107 tesis açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Şuana kadar 13 yılda 123 milyar TL’lik yatırım gerçekleştirdik. Sadece DSİ’de 320’si baraj olmak üzere 3 bin 107 tesisi tamamladık" dedi.

Yazarlar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazarlar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Eroğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Hilal Caddesi'nde kuruldu.

Veysel Eroğlu: Yıldırım hızıyla sulama tesisleri yapacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Bu yılı 'sulama yılı' olarak ilan ediyoruz. Mevcut biten tesislerden başlamak üzere, yıldırım hızıyla sulama tesislerini yapacağız" dedi.

Yüksel Eroğlu Haberi

Yüksel Eroğlu

Yazarlar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Eroğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Hilal Caddesi'nde kuruldu. 


Yazarlar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...