04 / 05 / 2024

Yüksel Tutakın cenazesi ne zaman

Yüksel Tutakın cenazesi ne zaman

Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcılarından Yüksel Tutak vefat etti. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Tutak'ın vefatıyla ilgili yaptığı açıklamada "Çok gençti. Yol arkadaşımızdı. Bu acı haberle yıkıldık" dedi.

Yüksel Toker İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Toker İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Toker tarafından kuruldu.

Yüksel Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yüksel tarafından kuruldu.

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Sarıtoprak ve Mustafa Yüksel ortaklığında kuruldu.

Yüksel İzolasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel İzolasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Yasemin Yavuz Yüksel tarafından kuruldu.

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Yüksel Proje'nin acı günü! Osman Kemal Akın vefat etti! 

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın babası Osman Kemal Akın vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı.

Fy Yüksel Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fy Yüksel Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Yüksel tarafından kuruldu.

Cüneyt Yüksel'den Tekirdağ Süleymanpaşa kentsel dönüşüm sunumu!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a bazı mahallelerde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm ile ilgili sunum yaptı.

Yüksel Doğal Gaz Isı Tesisat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Doğal Gaz Isı Tesisat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Yüksel tarafından kuruldu.

Kemal Akar'ın cenazesi bugün defnediliyor!

Türkiye'de sosyal konutun öncü isimlerinden CHP eski Büyükşehir Grup Başkanı Kemal Akar'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Levent Camii'nden kaldırılıp, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Gökhan Yüksel: Konumuz deprem dönüşümü olmalı!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Meclisi'nin Şubat ayı Toplantısı’nda kentsel dönüşüm süreciyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan Yüksel; “En önemli konumuz deprem dönüşümü olmalı” dedi.

Gökhan Yüksel: Deprem toplanma merkezlerinin sayısını artırıyoruz!

Kartal Belediyesi tarafından bu yıl 125'ncisi düzenlenen Muhtarlar Toplantısı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel öncülüğünde gerçekleşti. Yüksel, deprem merkezlerinin artırılacağını söyledi…

Gökhan Yüksel: İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'la nefes alacak!

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Kartal ile ilgili sorunları ve projelerini açıkladı.İşte Gökhan Yüksel'ın projeleri...

Yüksel Tutakın cenazesi ne zaman Haberi

Yüksel Tutakın cenazesi ne zaman

Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcılarından Orman Mühendisi Yüksel Tutak, geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu 47 yaşında hayata veda etti.

Sarıyer Belediyesi  Başkan Yardımcısı Tutak dün akşam saatlerinde evinde rahatsızlanarak Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tutak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Acı haber ulaşır ulaşmaz Yüksel Tutak’ın yakınları, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, çalışma arkadaşları ve sevenleri hastaneye koştu.

Şükrü Genç: İnanamıyoruz!


Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Yüksel Tutak’ın ani ölümü ile ilgili olarak, "Sözün bittiği yerdeyiz. Çok gençti. Yol arkadaşımızdı.  Bu acı haberle yıkıldık. Hala inanamıyorum. Tüm belediye personeli olarak şoktayız. Şaşkınız. Her ölüm erkendir. Ama bu çok erken oldu. Onunla daha yapacak çok işimiz vardı. Gerçek bir yurtsever, iyi bir Beşiktaşlıydı. Yokluğunu çok...