06 / 05 / 2024

Yükselen Taahhüt İnşaat nerede

Yükselen Taahhüt İnşaat nerede

Yükselen Taahhüt İnşaat Lojistik Limited Şirketi, İbrahim Durmuş tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Mayıs 'ta Tuzla, Postahane Mahallesi, Gülistan Sokak 'ta kuruldu.

Yılber Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılber Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Berke Yılmaz tarafından kuruldu.

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Irmak tarafından kuruldu.

Efm Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Koçoğlu, Ferhat Polat ve Murat Çomoğlu ortaklığında kuruldu.

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Önal ve Ertuğrul Eken ortaklığında kuruldu.

Ata Group Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çetinkaya tarafından kuruldu. 

Mcf Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcf Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Can Fikir tarafından kuruldu.

Hls Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hls Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Engin Yıldırım tarafından kuruldu.

Eps Plastik Taahhüt İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eps Plastik Taahhüt İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de Cem Yılmaz tarafından kuruldu.

Eks Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eks Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Kenan Ekşi tarafından kuruldu.

Btb Taahhüt İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btb Taahhüt İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Tuncer Büyükay tarafından kuruldu.

Kuleli Taahhüt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuleli Taahhüt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Fatih Yıldırım, Muhammed Kılıç ve Salih Atalay ortaklığında kuruldu.

Farah Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farah Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de kuruldu.

Yükselen Taahhüt İnşaat nerede Haberi

Yükselen Taahhüt İnşaat nerede

Yükselen Taahhüt İnşaat Lojistik Limited Şirketi, İbrahim Durmuş tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Tuzla, Postahane Mahallesi, Gülistan Sokak'ta kuruldu. 


Yükselen Taahhüt İnşaat Lojistik Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul...