27 / 04 / 2024

Yükseloğlu Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Yükseloğlu Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Yükseloğlu Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berkan Yükseloğlu tarafından 30 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beylikdüzü, Marmara Mahallesi, 212 Sokak' ta kuruldu.

Eyuboglu Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Eyuboglu Yapı Mimarlık Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Eyuboğlu tarafından kuruldu.

Gt Yapı Mimarlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gt Yapı Mimarlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Elkılıç tarafından kuruldu.

Sinova Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinova Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ethem Çakır ve Mustafa Kartal ortaklığında kuruldu.

Kemkar Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kemkar Yapı Mimarlık Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kemhacıoğlu tarafından kuruldu.

Kalya Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalya Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Dos Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Dos Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketi Eyüpsultan’da Mustafa Özgür Mollaoğlu ve Tarık Keskin ortaklığında tarafından kuruldu.

Tuşev Yapı Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuşev Yapı Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Bahtiyar Tüyüboz, Olcay Erol ve Yusuf Çelik ortaklığında kuruldu.

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Nuran Şahinoğlu Çokay ve Sonay Aydın ortaklığında kuruldu.

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Esen Erdoğan Karcıoğlu ve Müge Kaplan Cindemir ortaklığında kuruldu.

Saltan Yapı Mimarlık Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saltan Yapı Mimarlık Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Semuhi Burak Saltan tarafından kuruldu.

İzlek Yapı Mimarlık İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzlek Yapı Mimarlık İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Kancı, Kasım Günay ve Onur Hasip Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Aa Tasarım Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aa Tasarım Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Can Asmalı ve  Ahmet Gökce tarafından kuruldu.

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayetullah Şimşek ve  İrfan Yılmaz tarafından kuruldu.

Yükseloğlu Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Yükseloğlu Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Yükseloğlu Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berkan Yükseloğlu tarafından 30 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beylikdüzü, Marmara Mahallesi'nde kuruldu.


Yükseloğlu Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...