04 / 10 / 2024

Dos Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!


Dos Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketi Eyüpsultan’da Mustafa Özgür Mollaoğlu ve Tarık Keskin ortaklığında tarafından kuruldu.




Dos Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketi Eyüpsultan’da Mustafa Özgür Mollaoğlu ve Tarık Keskin ortaklığında tarafından kuruldu.

Dos Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketin Konusu:

3. AMAÇ VE KONU MİMARLIK a. Mimarlık faaliyetleri ve mimarlık danışmanlık hizmetleri b. İç Mimarlık, tasarım, dekorasyon c. Mobilya ve aksesuarları YAPI a. Her türlü konut, işyeri inşaatı yapmak ve sair inşaat taahhüt işleri yapmak b. Kat karşılığı yada yap-sat inşaatçılığı, c. Gayrimenkul alım-satımı,kiralama hizmetleri, emlakçılık ve gayrimenkul yönetimi, d. İnşaat Malzemeleri, inşaat makine ve ekipmanları, inşaat kimyasalları e. Sanayi mutfak ve cihazları TURİZM a. Otel, lokanta, kafe vs turistik tesis işletmeciliği Konusu ile ilgili maddelerin; 1- İmalatı 2- İthalatı 3- İhracatı 4- İç Ticareti 5- Pazarlanması 6- Fason İşleri Şirket yukarıda belirtilen maksat ve mevzuuna erişebilmek için; a- Şirket konusu ile ilgili mümessillik, acentelik yapabilir. b- Konusu ile ilgili her türlü eşya, tesisat, teçhizat, cihaz ve vasıtayı satın alabilir, kiralar ve ithal edebilir. Gerekirse hepsini satabilir yada kiralayabilir. c- Konusu ile ilgili gayrimenkul satın alabilir veya kiralayabilir, kiraya verebilir ve gerekli olmayanları satabilir. d- Konusu ile ilgili alacakları için gayrimenkul ipoteği kabul edebilir, gayrimenkuller üzerinde her türlü ayni hak tesis edebilir, borçları ve/veya üçüncü kişi borçları karşılığı ipotek verebilir. e- Şirket; başka bir şirket kurulmasına iştirak edebilir, şirket devir alabilir, mevcut bir şirkete ortak olabilir, kurulan yada devir alınan şirketi gerekirse fesh veya devir edebilir.


Geri Dön