05 / 05 / 2024

Yunan adaları satışa mı çıkarılıyor

Yunan adaları satışa mı çıkarılıyor

Kreditörlerin, nakit akışının yeniden sağlanması karşılığında öne sürdüğü koşulları referandumla reddeden Yunanistan’da şahıslara ait özel adaların satışa çıkarılmaya başlandığı bildiriliyor.

Tablo Adalar satışta!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) tarafından Maltepe'de hayata geçirilen Tablo Adalar projesinde yer alan daireler satışa çıktı. 

En değerli 4 ada ve 1 yarımada satışa çıktı!

Türkiye'de  toplam değeri 457 milyon lira olan 5 ada ve yarımada internetten satışa çıkarıldı. Adaların büyüklükleri 27 bin metrekare ile 316 bin metrekare arasında değişiyor.

DKY Sahil satışa çıktı! 997 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Satışa sunulan DKY Sahil'de 138 daire yer alacak. DKY Sahil, kesintisiz Prens Adaları ve Marmara Denizi manzarasıyla İstanbul'un en dikkat çekici projeleri arasında yer alacak. Projede fiyatlar 997 bin TL ile 2 milyon 884 bin TL arasında değişiyor.

Tual Adalar satış ofisi açıldı!

İstanbul Kartal'da yer alan Tual Adalar rezidans projesi kapsamında tasarlanan Tual Adalar Satış Ofisi hizmete girdi

Pendik Sahil Konakları satışa çıktı!

Evra Grup ve Has Kule, Pendik sahilde adalar manzaralı "Pendik Sahil Konakları" projesini hayata geçiriyor. Projede lansmana özel vadeli yüzde 15, peşin ödemede ise ilave yüzde 10 ödeme avantajıyla satışa sunuluyor.

Kartal Tual Adalar satılık konut!

Kartal Tual Adalar satılık konut seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Kartal İskelesi'ne 6 dakika uzaklıkta olan proje 33 bin 103 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Kartal Tual Adalar satılık ev!

Kartal Tual Adalar satılık ev fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık'ta inşa edilen proje 6 bloktan meydana geliyor.

Tual Adalar satılık ev!

Tual Adalar satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul Kartal'da inşa edilecek proje Dağ Mühendislik ve Emlak Konut GYO imzası taşıyor.

Yakacık Tual Adalar satılık!

Ön talep süreci devam eden proje toplam 48 bin 157 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Yakacık Tual Adalar satılık dairelerin teslimleri Aralık 2017 tarihinde yapılması öngörülüyor.

Referans Kartal Towers'ta daireler Aralık 2015'te satışa çıkacak!

Kiler GYO ve İlbank ortaklığıyla hayata geçirilecek Referans Kartal Towers'da panoramik deniz ve Adalar manzarasına hakim daireler Aralık 2015'te satışa sunulacak.

Referans Kartal Towers Aralık 2015'te satışa sunulacak!

Kiler GYO ve İlbank ortaklığıyla hayata geçirilecek Referans Kartal Towers da panoramik deniz ve Adalar manzarasına hakim daireler Aralık 2015'te satışa sunulacak.

Yakacık Manzara Adalar satış ofisi telefon!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal-Yakacık 'ta inşa ediliyor. Yakacık Manzara Adalar satış ofisi telefon numarası 444 74 96 olarak belirlendi.

Kartal Tual Adalar satılık!

Dağ Mühendislik imzası taşıyan proje toplam 48 bin 157 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Projede ön talep süreci devam ediyor. Kartal Tual Adalar satılık daireler bu ay satışa çıkarılacak.

Yunan adaları satışa mı çıkarılıyor Haberi

Yunan adaları satışa mı çıkarılıyor

AA’nın “Online Özel Adalar” isimli gayrimenkul satış sitesinden derlediği verilere göre şahıslara ait 17 özel ada satışa çıkmış durumda. Bu sayının, önümüzdeki süreçte 120’yi bulmasının bekleniyor. Merkezi İngiltere’de bulunan uluslararası gayrimenkul şirketi Spot Blue’nun Müdürü Julian Walker, Yunanistan’da satışa çıkan şahsa ait adaları satın almanın, uzun vadede kazançlı bir yatırım olacağını söyledi. Walker, Yunanistan’ın euro’dan çıkarılma ihtimalini de hatırlatarak, “Eğer euro kullanılmaz ve yeni para birimine geçilirse, ev fiyatları düşer. Bu nedenle şu anda yatırım yapmak doğru değil. Ancak uzun vadeli yatırımcıysanız, kriz döneminde adalardan birini almak mantıklı yatırım olabilir”  diye konuştu.


Teklif olumlu bulundu

Bu arada Yunan hükümetinin sunduğu öneriler paketi, trafiği hızlandırdı. Eurogroup Başkanı Jeroen Dijsselbloem, euro bölgesi maliye bakanlarının, acil fonlama için Yunanistan’ın verdiği önerileri değerlendirmek üzere bugün...