07 / 07 / 2024

yunan adaları satışta

yunan adaları satışta

Yunanistan, umudunu adalarına bağladı. Art arda yapılan kurtarma planlarına rağmen ekonomisini bir türlü düzlüğe çıkartamayan ülkede, halk neredeyse açlık sınırında yaşıyor

İzmir'de 1934'te 2 milyon liralık Yunan gayrimenkulü satılmış!

1934 yılında İzmir'de 2 milyon liralık Yunan gayrimenkulü satılmak üzere ilana verilmiş. Öte yandan bu gayrimenkuller dışında 416 adet taşınmazın satılacağı belirtilmiş.

Artmahal Adalar satışta! Yeni proje! 

Artmahal Adalar projesinde peşinde indirim ve vade seçenekleriyle satışlar başladı. Peki Artmahal Adalar'da konut fiyatları ne kadar? İşte Artmahal Adalar ile ilgili merak edilenler... 

Tablo Adalar satışta!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) tarafından Maltepe'de hayata geçirilen Tablo Adalar projesinde yer alan daireler satışa çıktı. 

Kartal Tual Adalar satılık ev!

Kartal Tual Adalar satılık ev fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık'ta inşa edilen proje 6 bloktan meydana geliyor.

Tual Adalar satılık ev!

Tual Adalar satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul Kartal'da inşa edilecek proje Dağ Mühendislik ve Emlak Konut GYO imzası taşıyor.

Frank Sinatra'nın Kaliforniya'daki villası 3.9 milyon dolara satışta!

Frank Sinatra'nın 1967'de satın aldığı Palm Springs Kaliforniya'daki villası, 10 yıldır yeni sahibini bekliyor. Yıllar içinde fiyatı 5 milyon dolara kadar çıkan ev, şimdi yüzde 20 indirimle 3.9 milyon dolara yeniden satışta.

Yunan Adalarına ilgi neden azaldı?

Ramazan Bayramı tatilinde Yunan adalarını tercih edenlerin sayısı Kurban Bayramı'nda yarı yarıya azaldı. Kurban Bayramı tatilinde, Ayvalık-Midilli Adası feribot seferlerine ilginin önceki bayramlara göre neredeyse yarı yarıya azaldığı bildirildi.

Yakacık Manzara Adalar satış ofisi telefon!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal-Yakacık 'ta inşa ediliyor. Yakacık Manzara Adalar satış ofisi telefon numarası 444 74 96 olarak belirlendi.

Kartal Tual Adalar satılık!

Dağ Mühendislik imzası taşıyan proje toplam 48 bin 157 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Projede ön talep süreci devam ediyor. Kartal Tual Adalar satılık daireler bu ay satışa çıkarılacak.

Sky Blue İstanbul'da son daireler satışta!

Royal Group tarafından Kartal'da inşa edilen Sky Blue İstanbul'da son 20 daire satışta. Projede 1+1 dairelerin fiyatı 375 bin liradan başlıyor.

Avrupa Konutları Ataköy haftaya satışta!

Avrupa Konutları Ataköy haftaya satışta. Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.

Kartal Tual Adalar satılık daire!

Toplam 48 bin 157 metrekare arsa alanında inşa edilen proje Dağ Mühendislik imzası taşıyor. Kartal Tual Adalar satılık daire için ön talep süreci devam ediyor.

Tual Adalar satış ofisi!

Toplam 700 dairenin yer aldığı proje İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde inşa ediliyor. Tual Adalar satış ofisi kapsamında telefon numarası 444 9 324 olarak belirlendi.

yunan adaları satışta Haberi

yunan adaları satışta

Yunan vatandaşları, başta Türkiye olmak üzere komşu ülkelere iş başvurusunda bulunurken; ayakta kalmaya çalışan Yunanistan'da adalarla ilgili çok özel bir çalışma yapıldığı ortaya çıktı. 17 Haziran'da yapılacak seçimlerde iktidara gelecek partinin önüne konulacak araştırmaya göre; 6 bin adası olan Yunanistan, bu adalardan bin tanesini satacak. Hatta değeri 5-17 milyon euro arasında değişen 14 ada, şimdiden satıldı. 


Mikanos ve Rodos gibi adalar için 10, 30 ve 50 yıllık kiralık formülü düşünülüyor. Yunanistan'ın ada formülü sayesinde 120 milyar dolar gelir elde edeceği belirtiliyor. Kiralanan adalarda yaşayanların özlük hakları yine Yunanistan'a bağlı olacak. Adanın güvenliği ise alacak ülke veya şirket tarafından 'özel güvenlik' statüsü ile sağlanacak. Satılan minik adalarla ilgili imar planı, kişiye...