29 / 04 / 2024

Yunanistan haberleri

Yunanistan haberleri

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nin verilerine göre, deprem saat 06.45'te, Milos (Değirmenlik) Adası yakınlarında, yerin 10 kilometre derinliğinde gerçekleşti...

İzmir'deki Yunanistan Başkonsolosluğu binası restore ediliyor!

İzmir'de 1'inci Kordon'daki Yunanistan Başkonsolosluğu olarak hizmet veren tarihi binanın restorasyonuna başlandı. Yunanistan'da 2012 yılındaki ekonomik krizden çıkmak için yurt dışında sahip olduğu 30 gayrimenkulün satılacağı haberleri çıktı.

İzmir'deki Yunanistan Başkonsolosluğu binasına restorasyon!

İzmir'de 1'inci Kordon'daki Yunanistan Başkonsolosluğu olarak hizmet veren tarihi binanın restorasyonuna başlandı.Yunanistan 'da 2012 yılındaki ekonomik krizden çıkmak için yurt dışında sahip olduğu 30 gayrimenkulün satılacağı haberleri çıktı.

Yunanistan Türkiye'den zengin turist bekliyor!

Ekonomik krizin derinden sarstığı Yunanistan, zor günleri iddialı olduğu turizm atağıyla atlatmayı hedefliyor. Bu doğrultuda Yunan turizmciler Türkiye 'den daha çok turist göndermesini bekliyor.

Yunanistan'ın hedefi Türk turistleri ülkeye çekmek!

Krizden çıkışın yolunu turizmde arayan Yunanistan, İstanbul'a çıkarma yapıyor. Hedef, 9 yılda beşe katlanan zengin Türk turisti ülkeye çekmek.

Marco Giuli: Yunanistan'ın gözü Türk Akımı'nda!

Avrupa Siyaset Merkezi Uzmanı Giuli, "Yunanistan'ın gözü Türk Akımı'nda" dedi. Brüksel'deki Avrupa Siyaset Merkezi Uzmanı Marco Giuli, Yunanistan Enerji Bakanı Panagiotis Lafazanis'in Rusya'ya ziyaretinde "Türk Akımı"nı görüşeceğini ifade etti.

Gayrimenkul Haberleri 2014 yılı 4. çeyrek raporu açıklandı!

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2014 4. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

Moody's Yunanistan'ın kredi notunu düşürdü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'ten Komşu'ya kötü haber. Kuruluş, Yunanistan'ın yerel ve yabancı para cinsinden mevduat notu tavanını 'Ba3'ten 'Caa1'e düşürdü..

Doğuş Grubu, Yunanistan Astir Palace'ta villa yapıyor!

Yunanistan’da turizm alanında satın almalar yapan Doğuş Holding, Arap ortaklarıyla aldığı Atina’nın Riviera’sı olarak adlandırılan Astir Palace'taki 3 yapının 1 tanesini yıkarak Arap müşterilere yönelik villa yapıp satmaya hazırlanıyor.

S&P Yunanistan'ın notunu kırdı!

S&P, Yunanistan'ın kredi notunun "B"den "B-"ye düşürüldüğünü açıkladı.Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) Yunanistan'ın kredi notunu "B"den "B-"ye düşürdü, "negatif" olan kredi görünümünü teyit etti.

Yunanistan'daki Osmanlı köprüsü onarılacak!

Yunanistan’ın Epir bölgesinde yağışlar sonucu yükselen sulara dayanamayıp yıkılan Osmanlı’dan kalma ‘Plaka’ köprüsünün yeniden inşası için tüm masrafları Yunanistanlı işadamı Nikos Lulis (29) üstlendi.

Yunanistan'da tarihi Osmanlı köprüsü yıkıldı!

Yunanistan'da, Osmanlı Padişahı Abdülaziz'in 1866'da yaptırdığı Balkanlar'ın tek kemerli en büyük taş köprülerinden Plaka, yoğun yağışlar sonucu su seviyesinin yükselmesi nedeniyle yıkıldı.

Yunanistan'daki Osmanlı köprüsü Plaka yıkıldı!

Yunanistan'da, Osmanlı Padişahı Abdülaziz tarafından 1866'da yaptırılan ve Balkanlar'ın tek kemerli en büyük taş köprülerinden olan Plaka, yoğun yağışların etkisiyle su seviyesinin yükselmesi nedeniyle yıkıldı.

Yunanistan'dan ada resti!

Yunanistan Denizcilik Bakanı Vekili Theodoros Dritsas, Pire ve Selanik Limanları'nın özelleştirilmesine son verileceğini söyledi. Bu durumun İzmir Limanı'na ekonomik olarak olumsuz etkisi olabileceği ifade ediliyor.

Yunanistan haberleri Haberi

Yunanistan haberleri


Yunanistan'ın başkenti Atina'nın 145 kilometre güneydoğusunda denizde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.   Atina Yer Bilimleri Enstitüsü, yerel saatle 06.45'te kaydedilen depremin yerin 80-85 kilometre derinliğinde oluştuğunu duyurdu. 


Depremin can ve mal kaybına yol açmadığı...