03 / 05 / 2024

yunanistan marina ihalesine katılan türk şirketi

yunanistan marina ihalesine katılan türk şirketi

Global Yatırım Holding'in ortağı olan Global Liman İşletmeleri A.Ş'nin, Yunanistan'da marina ve turist limanları ihalesine başvurusu onaylandı...

Setur,Yunanistan’da 3 marina işletecek!

Türkiye'de 10 ve Yunanistan'daki Midilli adasında bir marina işletmesiyle Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden biri olan Setur, son olarak Yunanistan’da 2 marina daha almak üzere kolları sıvadı.

Setur Yunanistan'da iki marina daha alacak!

Biri Yunanistan’ın Midilli Adası’nda olmak üzere 11 marina işleten Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak için görüşüyor.

Setur Yunanistan’da 2 marina daha işletecek!

Akdeniz’in en büyük marina zincirlerinden olan Setur, Yunanistan’da biri ana karada diğeri adalarda 2 marina daha işletmek için girişimlere başladı. Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, “Akdeniz çanağındaki tüm fırsatları değerlendiriyoruz” dedi.

Setur Yunanistan'da iki marina daha alacak!

Biri Yunanistan’da toplam 11 marinada 6 bin 58 yat bağlama kapasitesi ile Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak üzere görüşmelere başladı.

D-Marin Karadağ ile marina sayısını 11'e yükseltti!

Bugüne kadar Türkiye, Hırvatistan ve Yunanistan’da sahip olduğu 10 marina ile hizmet veren D-Marin, son hamlesini Karadağ Budva’da bulunan Dukley Marina’yla yönetim anlaşması imzalayarak yaptı.

Doğuş Grubu'ndan Karadağ'a marina yatırımı!

Türkiye, Hırvatistan ve Yunanistan’da sahip olduğu 10 marina ile hizmet veren D-Marin, son hamlesini Karadağ Budva’da bulunan Dukley Marina’yla yönetim anlaşması imzalayarak yaptı.

Güllük Marina,Ekim 2015'te hizmete açılacak!

Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'un en gözde beldeleri yer alan Güvercinlik, Torba,Gündoğan, Türkbükü ile Yunanistan'ın Leros, Kalimnos, Farmakoni Adası'na ve Didim'e çok yakın konumda bulunan Güllük Marina,Ekim 2015'te hizmete açılıyor.

Bodrum Güllük Marina ne zaman açılacak?

Bodrum’un en gözde beldeleri arasında yer alan Güvercinlik, Torba, Gündoğan, Türkbükü ile Yunanistan’ın Leros, Kalimnos, Farmakoni Ada’sına ve Didim’e çok yakın konumda bulunan Güllük Marina, Ekim 2015’te hizmete açılıyor.

Global Yatırım Holding Yunanistan'da marinaya talip!

Global Yatırım Holding'in ortağı olan Global Liman İşletmeleri A.Ş'nin, Yunanistan'da marina ve turist limanları ihalesine başvurusu onaylandı...

Doğuş Grubu, Yunan marina devi ile ortak oldu!

Doğuş Grubu bünyesindeki D-Marin Marinalar Grubu, Yunanistan'ın en büyük marina zinciri MedMarinas S.A.'ya yüzde 51 ortak oldu...

Yunanistan 23 limanı satışa çıkardı!

50 milyar euro'luk özelleştirme planlayan Yunanistan, 23 limanı satışa çıkardı. Komşu'da marina alan Doğuş ve Koç'un yanı sıra Global Yatırım Holding ve Limak da bölgede limana sıcak bakıyor

Midilli Marina ihalesi Setur'un oldu!

Yunanistan Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından özelleştirme kapsamında ihalesi yapılan Midilli (Mytilene) Marina, 40 yıl boyunca Setur Marinaları ve Folli Follie Group bünyesindeki Hellenic Duty Free ortaklığı ile işletilecek

Yunanistan, Rodos Adası'nda arazi ihalesi açtı!

Yunanistan Devlet Malvarlığı Değerlendirme Fonu (HRADF), Rodos Adası'nın merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Afandos'da bir turistik arazinin kullanım hakları için uluslararası ihale açtığını bildirdi

yunanistan marina ihalesine katılan türk şirketi Haberi

yunanistan marina ihalesine katılan türk şirketi


Global Yatırım Holding A.Ş'nden yapılan açıklama şu şekildedir:


Şirketimizin %100 bağlı ortaklığı olan Global Liman İşletmeleri A.Ş. ("Global Liman"), Yunanistan Cumhuriyeti Varlık Geliştirme Fonu ("Fon") tarafından Alimos, Nea Epidaurus, Hydra ve Poros'u içeren marina ve turist limanları grubunun 40 yıl süre ile kullanılması, işletilmesi, yönetilmesi ve yararlanılmasına yönelik imtiyaz haklarına ilişkin ihaleye ("İhale") katılmak amacıyla Global Liman tarafından Fon'a sunulan Niyet Beyanının Fon tarafından bugün itibariyle kabul edildiğini ve Global Liman'ın İhale'nin Teklif Sunma aşamasına geçmeye hak kazandığını Şirketimize bildirmiştir. 


Gelişmeler hakkında kamuoyuna bilgi verilmeye devam...