05 / 05 / 2024

Bodrum Güllük Marina ne zaman açılacak?

Bodrum Güllük Marina ne zaman açılacak?

Bodrum’un en gözde beldeleri arasında yer alan Güvercinlik, Torba, Gündoğan, Türkbükü ile Yunanistan’ın Leros, Kalimnos, Farmakoni Ada’sına ve Didim’e çok yakın konumda bulunan Güllük Marina, Ekim 2015’te hizmete açılıyor.



Egesu Marina hayata geçirilen Güllük Marina’nın en önemli özelliği ise Bodrum Havalimanı’na en yakın marina olarak konumlanması.



350 yatın ev sahibi


350 yata ev sahipliği yapacak Marina, güney hattında seyir yapan yatçıların uğrak noktası üstünde bulunuyor. 


İşte marinada yer alanlar


ŞENGÜL, Marina’da  su derinliğinin 4 ile 15 metre arasında olduğunu belirtti ve ekledi: “Teknelerin ihtiyacı olan su, elektrik, haberleşme ve güvenlik gibi standart  hizmetlerin dışında, yat kulüp, spor ve sağlık merkezi, ticari alanlar, restoranlar, kafeler marinamız bünyesinde yer alıyor.” 


Tüm ayrıntılar tek tek düşünüldü


GÜLLÜK Marina’yı yaklaşık 60 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirecek olan Egesu Marina Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Şengül, Marina’nın tüm ayrıntılarını ve Bölge’ye katacağı artıları anlattı: “Deniz tutkunu herkesin keyifle konaklayacağı, güvenli ve lüks hizmet alabileceği bir Marina yapmak için tüm ayrıntıları düşündük. Güllük Marina’da, 15 metreden 70 metre  uzunluğa kadar tekne bağlama imkânımız var.”




Vatan


Geri Dön