05 / 05 / 2024

yunanistan tyrist kaybediyor

yunanistan tyrist kaybediyor

Yunanistan’ın yaşadığı kriz, turizmine de yansıyor. Vize işlemlerinde yavaşlayan Yunanistan, en erken 1 ay sonraya vize sağlayabiliyor, hatta sürenin daha da uzamayacağının hiç bir garantisi yok.

Yunanistan Türk turisti kaybediyor!

Yunanistan’ın yaşadığı kriz, turizmine de yansıyor. Vize işlemlerinde yavaşlayan Yunanistan, en erken 1 ay sonraya vize sağlayabiliyor, hatta sürenin daha da uzamayacağının hiç bir garantisi yok.

İzmir'deki Yunanistan Başkonsolosluğu binası restore ediliyor!

İzmir'de 1'inci Kordon'daki Yunanistan Başkonsolosluğu olarak hizmet veren tarihi binanın restorasyonuna başlandı. Yunanistan'da 2012 yılındaki ekonomik krizden çıkmak için yurt dışında sahip olduğu 30 gayrimenkulün satılacağı haberleri çıktı.

İzmir'deki Yunanistan Başkonsolosluğu binasına restorasyon!

İzmir'de 1'inci Kordon'daki Yunanistan Başkonsolosluğu olarak hizmet veren tarihi binanın restorasyonuna başlandı.Yunanistan 'da 2012 yılındaki ekonomik krizden çıkmak için yurt dışında sahip olduğu 30 gayrimenkulün satılacağı haberleri çıktı.

İzmir'de Yunanistan Konsolosluk binası restorasyonu başladı!

İzmir 'de 1'inci Kordon'daki Yunanistan Başkonsolosluğu olarak hizmet veren tarihi binanın restorasyonuna başlandı.

Standard & Poor's Yunanistan'ın kredi notunu düşürdü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) Yunanistan'ın kredi notunu "B-"den "CCC+"ya düşürdü, görünümünü "negatif"te bıraktı...

Yunanistan'dan Türkiye'ye gelen turist sayısı 741 bine ulaştı!

TÜRKİYE Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) verilerine göre 10 yıl önce Yunanistan'dan Türkiye'ye gelen turist sayısı 584 bin iken, bu rakam yüzde 42 artarak 2014'te 830 bine ulaştı.

Yunanistan, Türkiye ziyaretlerinin artarak sürmesini istiyor!

Son yıllarda villa kiralayan, 5 yıldızlı otelleri tercih eden, gurme seyahatler yapan Türk turistlerden çok memnun olan Yunanistan, bu ziyaretlerin artarak sürmesini istiyor. Her iki ülkenin hedefi de bu yıl karşılıklı ziyaretleri 1 milyon kişiye çıkarmak

Yunanistan Türkiye'den zengin turist bekliyor!

Ekonomik krizin derinden sarstığı Yunanistan, zor günleri iddialı olduğu turizm atağıyla atlatmayı hedefliyor. Bu doğrultuda Yunan turizmciler Türkiye 'den daha çok turist göndermesini bekliyor.

Yunanistan'ın hedefi Türk turistleri ülkeye çekmek!

Krizden çıkışın yolunu turizmde arayan Yunanistan, İstanbul'a çıkarma yapıyor. Hedef, 9 yılda beşe katlanan zengin Türk turisti ülkeye çekmek.

Marco Giuli: Yunanistan'ın gözü Türk Akımı'nda!

Avrupa Siyaset Merkezi Uzmanı Giuli, "Yunanistan'ın gözü Türk Akımı'nda" dedi. Brüksel'deki Avrupa Siyaset Merkezi Uzmanı Marco Giuli, Yunanistan Enerji Bakanı Panagiotis Lafazanis'in Rusya'ya ziyaretinde "Türk Akımı"nı görüşeceğini ifade etti.

Moody's Yunanistan'ın kredi notunu düşürdü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'ten Komşu'ya kötü haber. Kuruluş, Yunanistan'ın yerel ve yabancı para cinsinden mevduat notu tavanını 'Ba3'ten 'Caa1'e düşürdü..

Doğuş Grubu, Yunanistan Astir Palace'ta villa yapıyor!

Yunanistan’da turizm alanında satın almalar yapan Doğuş Holding, Arap ortaklarıyla aldığı Atina’nın Riviera’sı olarak adlandırılan Astir Palace'taki 3 yapının 1 tanesini yıkarak Arap müşterilere yönelik villa yapıp satmaya hazırlanıyor.

S&P Yunanistan'ın notunu kırdı!

S&P, Yunanistan'ın kredi notunun "B"den "B-"ye düşürüldüğünü açıkladı.Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) Yunanistan'ın kredi notunu "B"den "B-"ye düşürdü, "negatif" olan kredi görünümünü teyit etti.

yunanistan tyrist kaybediyor Haberi

yunanistan tyrist kaybediyor

Yunanistan’ın yaşadığı kriz, turizmine de yansıyor. Vize işlemlerinde yavaşlayan Yunanistan, en erken 1 ay sonraya vize sağlayabiliyor, hatta sürenin daha da uzamayacağının hiç bir garantisi yok. Elçiliklerde binlerce pasaport birikmiş durumda. Bir turizm ülkesi olarak da bilinen Yunanistan, yaz aylarının en çok turist yoğunluğu yaşanacak döneminde vize veremiyor. Yunanistan’dan vize almak isteyenlere en erken Ağustos ayının ortasına tarih veriliyor. Yunanistan’daki krizi fırsata çeviren Bulgaristan ise vize verme süresini oldukça kısaltmış durumda. Bulgaristan Türkiyeli turistlere 2 günde vize veriyor. Ramazan Bayramı için Yunanistan planı yapanların, geciken vizeler sebebiyle tur planlarını değiştirdiklerini söyleyen Turizmci Rıfat Yakupoğlu, değişiklik yapıldığında en çok tercih edilen ülkenin Bulgaristan olduğunu belirtti. Yakupoğlu, “Bulgaristan komşusunun krizini fırsata çevirdi. Yaz döneminde Yunanistan’ı tercih eden 750 bin kadar Türkiyeli turist,...