18 / 05 / 2024

Yunus Dülye

Yunus Dülye

Artdek DEkorasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Dülye ve Yusuf Dülye tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayhan Yıldız, Çağdaş Güren, Ellez Tosun ve Mikail Dülye ortaklığında kuruldu.

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Aslanka İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslanka İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde Yunus Emre Aslan tarafından kuruldu.

Aslanka İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslanka İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'ne Yunus Emre Aslan tarafından kuruldu.

Sadem Gerı Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadem Gerı Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Savaş Çelebioğlu ve Yunus Tosun ortaklığında kuruldu.

Yunus Dekorasyon Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Dekorasyon Genel Ticaret Limited Şirketi bugün fatih'te Youness Al Jouaıdı tarafından kuruldu!

Kartal Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye bastı...

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yunus Emre mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm alanında inceleme yaptı. 

Kocasinan Dönüşüm Konutları'nın kura çekimi büyük yankı uyandırdı!

Kocasinan Belediyesi’nin Yunus Emre Mahallesi’nde hayata geçirdiği Kocasinan Dönüşüm Konutları'nın kura çekimi büyük yankı uyandırdı...

Kocasinan'da 336 kentsel dönüşüm konutunun sahipleri belirlendi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin Yunus Emre Mahallesi’nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımı tamamlanan 336 konutun kura çekimi gerçekleşti.

Atölye'ye Dünya Mimarlık Topluluğu'ndan çifte ödül!

Atölye’nin Özel Sezin Okulu’nun anaokulu ve ilkokul bölümleri için hayata geçirdiği mekânsal tasarım ve kültürel değişim projesi, çifte ödül aldı.

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Ay, Muhammet Balçın ve Yunus Emre Erol ortaklığında kuruldu.

Yunus Dülye Haberi

Yunus Dülye

Artdek DEkorasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Dülye ve Yusuf Dülye tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 6 Mart'ta kurulan şirketin iş konusu;Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. Sıva işleri (binalarda veya diğer inşaatlarda iç ve dış sıva veya alçı sıva işleri işe alçıpan işleri vb.) ve Ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Artdek DEkorasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, Ferah Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi,...