30 / 04 / 2024

Yunus Emre Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Yunus Emre Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Eskişehir Vilayet Meydanı'nda düzenlenen partisinin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'e hızlı treni getirdiklerini, bölünmüş yollar yaptıklarını, sağlıkta 5'i hastane olmak üzere toplamda 21 tesis inşa ettiklerini söyledi...

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin taşınacağı iddiası TBMM'de!

İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle taşınacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Emre, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gmy Otomotiv Ve Yedek Parça İnşaat Taahhüt Tekstil Danışmanlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gmy Otomotiv Ve Yedek Parça İnşaat Taahhüt Tekstil Danışmanlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 binTL sermaye bedeli ile Emre Can Çiçin tarafından kuruldu.

Konfirm Uluslararası Belgelendirme Denetim Test Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konfirm Uluslararası Belgelendirme Denetim Test Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kethüdaoğlu ve Yunus Nazırlı tarafından kuruldu.

Yunus Emre Gayrimenkul şehit annesine arsa hediye etti! 

Yunus Emre Gayrimenkul'un Sahibi Yunus Emre Tam, her yıl Anneler Günü'nde bir şehit annesine arsa hediye ediyor. Tam, bu yıl da Şehit Annesi Ayşe Özdemir’e Meram- Hatunsaray Bölgesi'nde bir tarla hediye etti. 

Lidart Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lidart Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Tekin ve Reza Molk Areı ortaklığında kuruldu. 

Gelecek Bilim Eğitim Öğretim Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelecek Bilim Eğitim Öğretim Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Korkmaz, Mustafa Akgül ve Ahmet Emre Gürleyen ortaklığında kuruldu.

Kvb Danışmanlık Eğitim Ve Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kvb Danışmanlık Eğitim Ve Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Ahmet Rauf Saatçi, Metin Tarakcı, Emre Erol ve Zehra Özden Günerli ortaklığından kuruldu. 

Alyaka İnşaat Kuyumculuk Ve Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyaka İnşaat Kuyumculuk Ve Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye ile bugün Yunus Yılmaz imzasıyla kuruldu.

Kula Yunus Emre caddesi trafiğe açıldı!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında yapımı devam eden Yunus Emre Caddesi trafiğe açıldı.

Antalya Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi kantin binası açıldı!

Yunus Emre Anadolu Lisesi'nin belediye tarafından okul bahçesine yaptırılan kantin binasının açılışına Kaymakam Rıfat Altan, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ve davetliler katıldı.

Fransa Strazburg'da Yunus Emre Lisesi açıldı!

Fransa'nın ilk Türk lisesi, Yunus Emre Lisesi Strazburg'da eğitime açıldı. Hizmete giren Yunus Emre Lisesi Fransa'nın Türkler tarafından kurulan ilk lisesi oldu.

Nabi Avcı Yunus Emre Devlet Hastanesi'ni inceledi!

Milli eğitim Bakanı Nabi Avcı, yapımı süren Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaatını gezerek çalışmaları inceledi, ilgililerden bilgi aldı.

Yunus Emre Camii kentsel dönüşümle yenileniyor!

Kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirildiği Bağcılar ilçesinde eğitim yuvaları ile camiler de yenileniyor. Geçen yıl yıkımı gerçekleştirilen Yunus Emre Camii, depreme dayanıklı ve otoparklı olarak yeniden inşa ediliyor...

Yunus Emre Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haberi

Yunus Emre Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Vilayet Meydanı'nda düzenlenen partisinin mitinginde halka seslendi.

Recep Tayyip Erdoğan burada yaptığı konuşmasında, Eskişehir'e hızlı treni getirdiklerini, bölünmüş yollar yaptıklarını, sağlıkta 5'i hastane olmak üzere toplamda 21 tesis inşa ettiklerini hatırlattı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Erdoğan, Eskişehir Şehir Hastanesi'nin bin 81 yataklı dev bir eser olduğunu söyledi. Erdoğan, bunun yanında 600 yataklı Yunus Emre Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yapımına da devam ettiğini belirtti. 

Erdoğan, bu iki hastanenin toplam yatırım bedelinin 1,2 katrilyon lira olduğunu...