14 / 05 / 2024

Yunus Kerem Mamati

Yunus Kerem Mamati

BVK İnşaat Turizm Otomotiv Emlak İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vural Ardıç, Yunus Kerem Mamati, Ahmet Barış Berber tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kerem Gönlüm Londra'dan ev aldı!

Türkiye Basketbol Ligi'ni şampiyonu Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un yıldız oyuncusu Kerem Gönlüm Londra'daki Lombard Wharf projesinden ev satın aldı. Gönlüm yeni evi için 2 milyon 938 bin TL ödedi.

Kerem Gönlüm Kemerburgaz'dan ev aldı!

Elif Gönlüm ile basketbolcu eşi Kerem Gönlüm, oğulları Kerem Can ve Kerem Alp ile yaşadıkları Kemerburgaz'daki evlerini anlattı.

Yunus Emre Ekşi emlak portföyünü 27 Nisan'da tanıtacak!

RE-MAX Pusula'dan Yunus Emre Ekşi, 27 Nisan'da Dragos Park Plaza'da portföylerini tanıtacağı bir davet verecek.

Sivas Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi tanıtıldı!

Sivas Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi vatandaşa tanıtıldı. Belediye Başkanı Sami Aydın projeyle ilgili bilgi verdi.

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin Murat Boz’un eski evine taşındı!

Oyuncu çift Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin nihayet aradıkları evi buldu. Çift Yeniköy’deki 3 katlı müstakil eve taşınma kararı aldı.

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin çifti Yeniköy'de ev kiraladı!

Yaz başından beri kendilerine uygun bir ev arayışı içinde olan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin çifti Murat Boz’un daha önce oturduğu Yeniköy’deki eve taşındı.

Kerem Alkin: TL cinsinden borçlanmaya özen gösterin!

Ekonomist Prof. Dr. Kerem Alkin yaptığı açıklamada dolar üzerinden borçlanmanın gelecek dönemde pahalı olacağını belirterek, "TL cinsinden borçlanmaya özen gösterin. Dolar cinsinden borçlanmayın." dedi.

Ünye Şeyh Yunus Emre Türbesi yenilendi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde bulunan Şeyh Yunus Emre Türbesi’nde onarım çalışması gerçekleştirdi. İlk yapıldığı dönemde sekiz köşeli ve tavana doğru kısalan formatla inşa edilen türbe, yenilenen yüzüyle ziyaretçilerini ağırlıyor.

İskenderun Yunus Emre Parkı yenileniyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Yunus Emre Mahallesinde bulunan parkın yenileme işlemlerinin devam ettiğini belirtti.

Kerem Ali Sürekli: Çandarlı Limanı mutlaka yapılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Bergama'da partisinin İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti ve Bergamalı muhtarların sorunlarını dinledi. Dürekli:"Çandarlı Limanı mutlaka yapılacak bu konuda kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Kerem Çınar Kota Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Çınar Kota Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kerem Çınar tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da kuruldu.

Gölcük Yunus Emre Parkı tamamlandı!

Gölcük Belediyesi’nin önem verdiği projelerden biri olan, Yunus Emre Mahallesi’nde yapımına başlanılan ve an itibariyle tamamlanmış olan park alanı vatandaşın hizmetine sunulmuş vaziyette.

Nabi Avcı Amsterdam'da açılan Yunus Emre Enstitüsü'nü ziyaret etti!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Hollanda temasları kapsamında Amsterdam Yunus Emre Enstitüsünü ziyaret etti.

Yunus Kerem Mamati Haberi

Yunus Kerem Mamati

BVK İnşaat Turizm Otomotiv Emlak İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vural Ardıç, Yunus Kerem Mamati, Ahmet Barış Berber tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta kuruldu. 


BVK İnşaat Turizm Otomotiv Emlak İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. -Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...