27 / 04 / 2024

Yunus Kılıç kars projeleri

Yunus Kılıç kars projeleri

AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan, Kars 'ta belediye tarafından yürütülen projeleri yerinde inceleyerek Başkan Bozkuş 'tan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Hobi bahçeleri yıkılıyor!

TBMM Tarım ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, tarım arazilerine kurulmuş hobi bahçelerinin yıkılacağını dile getirdi. 

Yunus Kılıç: Hobi bahçelerinin tarım arazisine kurulmasına izin veremeyiz!

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Yunus Kılıç, "Biz hobi bahçelerine karşı değiliz ama bu bahçelerin tarım arazisi üzerine kurulmasına da izin veremeyiz" dedi.

Akset İnşaat Tarım Gıda Hayvancılık Yem Enerji Lojistik Tarım Aletl.Oto Mad.İth.Ve İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akset İnşaat Tarım Gıda Hayvancılık Yem Enerji Lojistik Tarım Aletl.Oto Mad.İth.Ve İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Kılıç tarafından kuruldu.

Kartal'da çöken binanın yanındaki Yunus Apartmanı yıkılıyor!

Kartal’da çöken ve 21 cana mezar olan Yeşilyurt Apartmanı’nın yanında bulunan Yunus Apartmanı da göçme tehlikesi nedeniyle yıkılıyor.

Kars Sarıkamış’taki tarihi av köşkü yıkılıyor!

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki asırlık ahşap av köşkü yıkılıyor. 121 yıl önce yaptırılan köşk her geçen gün ilgisizlik ve bakımsızlıktan dolayı harabe hale döndü.

Çağatay Kılıç'tan Kars Şehir Stadyumu tepkisi!

Sarıkamış Şehitlerini anma etkinlikleri için Kars’a gelen ve Vali Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kars’ta yapımı yılan hikayesine dönen stadyumun müteahhidine tepki gösterdi.

Bekiroğulları Dalgıçlık Organizasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekiroğulları Dalgıçlık Organizasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yunus Kılıç ve Osman Ahmet Yazla ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Pendik, Sapanbağları Mahallesi'nde kuruldu.

Sarıkamış Katerina Av Köşkü yıkılıyor!

Kars’ın Sarıkamış İlçesinde bulunan Katerina Av Köşkü’ bakımsızlık ve sahipsizlikten dolayı yıkılıyor. Katerina Köşkü, otel yapılması için proje hazırlanmış ve ihaleye çıkarılmış ve ilgi görmemişti.

İstanbul'da 3 okul için ihaleye çıkılıyor!

Ataşehir Yunus Emre İşitme Engelliler Okulu, Bağcılar Sancaktepe Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi ve Beyoğlu Halıcıoğlu İşitme Engelliler Okulu'nun yeniden yapımı için ihaleye çıkılıyor.

Sarıkamış'ta iki otelin açılışı gerçekleşti!

Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde ikisi de turizm oteli olan Snow Life Otel ile Dolina Otel’in açılışı Vali Günay, Özdemir, Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın katılımlarıyla yapıldı...

Yunus Kılıç Kars projeleri hakkında bilgi aldı!

AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan, Kars 'ta belediye tarafından yürütülen projeleri yerinde inceleyerek Başkan Bozkuş 'tan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Suat Kılıç: Diyarbakır'a 33 bin kişilik stadyum inşa edeceğiz!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ''Diyarbakır'ı 33 bin koltuk kapasiteli yeni bir stadyuma kavuşturacağız" dedi...

Demir Kılıç Tasarım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Kılıç Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hümeyra Kılıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan tarihinde kuruldu

Yunus Kılıç kars projeleri Haberi

Yunus Kılıç kars projeleri


AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, Kars'ta hayata geçirilen projeleri ve kent genelinde yapılan çalışmaları yerinde görerek durum değerlendirmesi yaptı.

AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ahmet Arslan, beraberinde Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, II Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan ve partililerle birlikte Kars'ta belediye tarafından yürütülen projeleri yerinde inceleyerek Başkan Bozkuş'tan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. 

AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan, Kars'ta hayata geçirilen projelerin ortaya çıkmasının birileri tarafından gündeme farklı getirilerek, gerek kendilerine ve gerekse belediye başkanlarına yönelik karalama kampanyalarının bilinçli olarak başlatıldığını söyledi. 

Ahmet Arslan; "Tabi bizim iktidar milletvekili olarak, muhalefet milletvekillerinden farkımız şudur. Onlar gerçekten sadece söylüyorlar. Yapılıp, yapılamaz, gerçekleştirilip, gerçekleştirilemez. Ona bakmadan söylemiş olmak için bir takım ifadeler kullanıyorlar. 

Ama...