14 / 05 / 2024

Yunus Saçık

Yunus Saçık

Küba Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret İthalat Limited Şirketi Hakan Saçık ve Yunus Saçık ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile Beylikdüzü' nde kuruldu.

Anerson Entegre Makine Servis Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Anerson Entegre Makine Servis Çözümleri Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kırbaş tarafından kuruldu.

Katre Bogaziçi Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Katre Bogaziçi Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Ceylan ve Hakan Saçık ortaklığında kuruldu.

Sahra Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sahra Şehircilik İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Yunus Saçık tarafından kuruldu.

Azim Yatırım Gayrimenkul Çanta Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azim Yatırım Gayrimenkul Çanta Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Fatih Şirin ve Yunus Akbalık ortaklığında kuruldu.

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Apaydın, Altuğhan Cahit Vural ve Yunus Emre Kılıç ortaklığında kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Öz Işık Nalburiye İnşaat Ve Su Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Işık Nalburiye İnşaat Ve Su Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 210 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Işık tarafından kuruldu.

Ddk Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ddk Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Sağır tarafından kuruldu.

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi açıldı!

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi bugün Ümraniye'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Köse tarafından açıldı. 

Kocaeli'de aylık 62 bin TL'ye kiralık kültür merkezi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit, Körfez Mahallesi'nde yer alan Yunus Emre Kültür Merkezi'ni aylık 62 bin TL bedelle kiraya verecek.

İnnsupp İç ve Dış Ticaret Sağlık Turizm İnşaat Madencilik Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

İnnsupp İç ve Dış Ticaret Sağlık Turizm İnşaat Madencilik Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sultan Küskü, Onur Aycibin, Serment Aycibin ve Yunus Emre Cevahiroğlu tarafından kuruldu. 

Kömbeli İnşaat Metal Deri ve Kimya Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kömbeli İnşaat Metal Deri ve Kimya Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsa Kömbeci tarafından kuruldu. 

Pendik Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi yenileniyor!

Pendik'te yer alan Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi yeni sezona yenilenmiş olacak girecek.

Yunus Saçık Haberi

Yunus Saçık

Küba Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret İthalat Limited Şirketi Hakan Saçık ve Yunus Saçık ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile Beylikdüzü'nde kuruldu.


Küba Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret İthalat Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü mühendislik, mimarlık hizmetleri, proje işleri, teknik hesaplarını ve fizibilitelerini yapmak. b) Yurt içi ve yurt dışında yapılacak toplu ve münferit konut lojman, han, çarşı, okul, hastane, fabrika binaları, otel, motel ve diğer turistlik tesisler ve konusu içine giren tüm yapılarla ilgili olarak mimari ve mühendislik hizmetleri sunmak ve tasarım ve projeler çizmek. c) Mimarlık, mühendislik, dekorasyon, inşaat ve bu konularla ilgili taahhüt hizmetlerini yapmak, bu kapsam içinde fizibilite, rantabilite, araştırma ve raporları, avan ve taksikat ve detay projeleri, maket, keşif,...