02 / 05 / 2024

yunus tutar

yunus tutar

Türkiye Noterler Birliği’nin 42. Olağan Kongresi’nde konuşan Tutar gayrimenkul alım satım işleri noterlikte yapılmalı...

Yunus Tutar: Gayrimenkul alım satım işlerine talibiz!

Türkiye Noterler Birliği Başkanı Yunus Tutar, Avrupa, Orta ve Güney Amerika'da noter sorumluluğundaki gayrimenkul alım-satım işlerine talip olduklarını belirtti...

Yunus apartmanı sakinlerine yapılacak yardım tutarı belli oldu!

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın bitişiğinde yer alan ve riskli olduğu gerekçesi yıkımına başlanan 10 katlı Yunus Apartmanı sakinlerine daire başı 25 bin lira eşya, 5 bin lira taşınma yardımı verileceği belirtildi.

Arnavutköy Yunus Emre Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Arnavutköy İlçesi, Yunus Emre Mahallesi, 1010 parselin bir kısmı ile tescil harici alana ilişkin imar planı askıya çıktı..

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ali Selim Aydın ve Ali Kemal Çolak ortaklığında kuruldu.

Sultangazi Yunus Emre Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Sultangazi İlçesi, Yunus Emre Mahallesi, Sağlık Tesis Alanı ve Konut+Ticaret Alanı amaçlı hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Kocasinan Yunus Emre Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi'ni de dönüştürüyor.

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Eskişehir’de yapımı devam eden yeni Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaatı hakkında bilgi almak için inşaatı ziyaret etti.

Yunus Karan, Halk Bankası Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Yunus Karan, Türkiye Halk Bankası A.Ş.'nin 8 Haziran 2017 tarihi genel kurulu sonrasında alınan yönetim kurulu kararınca Banka Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi

Komşu ülkelerden alınan inşaat projeleri tutarı azaldı!

Jeopolitik gerginlik nedeniyle Türk müteahhitlerinin komşu ve çevre ülkelerden aldığı yıllık proje tutarı 25 milyar dolardan yarı yarıya azalarak 12.5 milyar dolara düştü.

Yunus Emre Ekşi emlak portföyünü 27 Nisan'da tanıtacak!

RE-MAX Pusula'dan Yunus Emre Ekşi, 27 Nisan'da Dragos Park Plaza'da portföylerini tanıtacağı bir davet verecek.

İdealist GYO'nun sermaye tutarı 50 milyon TL!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 200 milyon tutarındaki kayıtlı sermaye tutarını 50 milyon TL olacak şekilde yenide düzenledi. Karar KAP'ta yayınlandı.

Sivas Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi tanıtıldı!

Sivas Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi vatandaşa tanıtıldı. Belediye Başkanı Sami Aydın projeyle ilgili bilgi verdi.

Ünye Şeyh Yunus Emre Türbesi yenilendi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde bulunan Şeyh Yunus Emre Türbesi’nde onarım çalışması gerçekleştirdi. İlk yapıldığı dönemde sekiz köşeli ve tavana doğru kısalan formatla inşa edilen türbe, yenilenen yüzüyle ziyaretçilerini ağırlıyor.

İdealist GYO'dan sermaye tutarı ve sermaye tavan izninde değişiklik!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, mevcut kayıtlı sermaye tutarını ve sermaye tavan izninindeki değişikliği Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

yunus tutar Haberi

yunus tutar

Miras ve Aile Hukuku da dahil olmak üzere Adalet sisteminde yargılamayı gerektirmeyen çekişmesiz tüm hizmetlere talip olduklarını anlatan Türkiye Noterler Birliği Başkanı Yunus Tutar, “İhtilafların önlenmesi için “Önleyici Hukukçu” olarak tanımlanan noterlerin bizzat kullanılması gerekmektedir” dedi. Türkiye Noterler Birliği’nin 42. Olağan Kongresi’nde konuşan Tutar, Türk noterlerinin gayrimenkul alım-satım ve aynî haklara ilişkin ipotek tesisi, sükna, irtifak hakkı kurulması ve bunun gibi çok önemli hukuki işleri yapmalarının zamanının geldiğini de söyledi. 

Türkiye genelindeki 1771 noterliğin üyesi olduğu Türkiye Noterler Birliği’nin (TNB)  42. Olağan Kongresi’ne Adalet Bakanı Yardımcısı Veysi Kaynak, Uluslararası Noterler Birliği Başkanı Jean Paul Decorps, Kosova Adalet Bakanı Elbasan Dervishaj, Kosova Noterler Birliği Başkanı Arbena Shehu ile Yönetim Kurulu Üyesi Kabil Merovci başta olmak üzere yüksek yargı organlarının başkan ve...