11 / 05 / 2024

Yunuseli yolları

Yunuseli yolları

Osmangazi Belediyesi'nin kentsel dönüşümde örnek bölge olarak gösterdiği Yunuseli-Hamitler-Güneştepe bölgesini şehre bağlayan eski havaalanı yolu yetersiz kalıyor. Yunuseli sakinleri, yolların bir an önce açılmasını istediler.

Bursa Yunuseli'nin çehresi değişiyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yunuseli kanalındaki dere ıslah çalışmalarının ardından derenin her iki yanında yapılan karayolu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile rekreasyon düzenlemeleriyle Yunuseli’nin çehresini tamamen değiştiriyor.

Yunuseli, planlı şehirciliğe örnek olacak!

Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi'nde gerçekleştirdiği geniş cadde ve kaldırımlar, düzenli sokaklar, bisiklet ve yaya yolları ile planlı şehirciliğin en güzel örneklerini sergiliyor.

Yunuseli Planlı Şehirciliğe örnek oluyor!

Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi'nde gerçekleştirdiği geniş cadde ve kaldırımlar, düzenli sokaklar, bisiklet ve yaya yolları ile planlı şehirciliğin en güzel örneklerini sergiliyor.

Bursa Yunuseli, planlı şehircilikte örnek mahalle!

Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi'nde gerçekleştirdiği geniş cadde ve kaldırımlar, düzenli sokaklar, bisiklet ve yaya yolları ile planlı şehirciliğin en güzel örneklerini sergiliyor.

Türk Hava Yolları, Avea ile birlikte Discover İstanbul mobil uygulamasına imza attı!

Avea, Türk Hava Yolları (THY) ile işbirliğine giderek, İstanbul hakkında en doğru ve güncel bilgiye en kolay şekilde erişimi sağlamayı hedefleyen “Discover Istanbul” mobil uygulamasına imza attı...

Yunuseli cazibe merkezi olacak!

Yunuseli cazibe merkezi olacak. Bursa Yunuseli Mahalle'sinin Muhtarı İbrahim Bahar ile Yunuselispor Başkanı Süleyman Kuşçu ve kulüp yöneticileri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

Doğalgaz ve elektrikte tasarruf etmenin yolları!

Tüketicilerin, yüzde 9 oranındaki elektrik ve de doğal gaz zammından, evlerinde uygulayabilecekleri bir kaç tasarruf yöntemiyle etkilenmemeleri mümkün. İşte Doğalgaz ve elektrikte tasarruf etmenin yolları...

Aydın Efeler'in yolları yenileniyor!

Efeler'in yollarına kış öncesi yenileme çalışmaları başladı. Aydın'ın Efeler Belediyesi Fen İşleri ekipleri, yaklaşan kış mevsimi öncesi ilçede bozuk olan yolların bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında düzenlemelere başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki bozuk yolların düzenlenerek asfaltlanması çalışmalarına Karacabey’de de start verdi. Altepe; Bursa ve ilçelerinde ana ve ara arterlerin yanı sıra köy yollarına kadar düzenlenmedik alan bırakmayacaklarını söyledi.

Karayolunda ekonomik alternatif: Beton yollar!

Gelişmiş ülkelerde 100 yıllık geçmişe sahip beton yollar ile Türkiye 10 yıl önce tanıştı. Hazır betonda söz sahibi olan ülkemizde beton yolların uzunluğu 20 kilometreyi bile bulmuyor...

Derince yolları asfaltlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Elden geçirilen yollar altyapı malzemeleri yenilenerek, yeniden yapılıyor. Derince’nin Omurlar ve Sofular köyleri arasındaki yolda sıcak asfalt çalışması yapıldı...

Antalya'da köy yolları ilk kez sıcak asfaltla buluştu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Başkan Menderes Türel’in talimatıyla Serik İlçesi’ne bağlı Kayaburnu, Karıncalı, Çanakçı, Berendi, Zırlan, Büyüş ve de Yanköy mahalleleri grup yolları sıcak asfaltla kapladı.

Serik köy yolları asfaltlandı!

Büyükşehir ekipleri, Başkan Menderes Türel ’in talimatıyla Serik İlçesi ’ne bağlı Kayaburnu, Karıncalı, Çanakçı, Berendi, Zırlan, Büyüş ve Yanköy mahalleleri grup yolları sıcak asfaltla kapladı

Yunuseli yolları Haberi

Yunuseli yolları

Osmangazi Belediyesi'nin kentsel dönüşümde örnek bölge olarak gösterdiği Yunuseli-Hamitler-Güneştepe bölgesini şehre bağlayan eski havaalanı yolu yetersiz kalıyor. 


Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin bölgedeki Alman kanalını yükseltip çalışmaları bitirmesinin ardından, bölgede yol çalışmalarının da hızlıca tamamlanması bekleniyor. Özellikle son 3 yılda 70 bin yeni nüfusun geldiği Yunuseli-Hamitler aksında şehre bağlantı anlamında bölünmüş yol gerekiyor. Yunuseli Havaalanı önündeki 3 kilometrelik alanın halen 20 yıl önceki hali ile kalması bölgede yaşayanlara ulaşım ızdırabı yaşatıyor. Özellikle sabah ve akşam mesai saati bitiminde evlerine gitmek için havalanı önündeki tek yönlü yolda 1 saat geçirdiklerini belirten vatandaşlar, köy içine giden aksında gerekli kamulaştırmalar yapılarak bölünmüş yol haline getirilmesini istediler. Bursa Büyıikeşehir Belediyesi'nin Fen İşleri Dairesine bağlı Yunuseli'ndeki asfalt plentini bölgeden taşıyarak şantiye alanına hasılat paylaşımı ile bin konut...