04 / 05 / 2024

yunusemre belediyesi 2016 projeleri

yunusemre belediyesi 2016 projeleri

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 2016'ya girerken yayımladığı yeni yıl mesajında, Manisalı hemşerilerinin yeni yılını kutladı. Çerçi, yeni yıla yeni projelerle ve yeni hizmet ataklarıyla gireceklerini belirtti.

Manisa Yunusemre Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Manisa'ya bağlı Yunusemre Belediyesi'nden kiracılarına müjde geldi. Belediye pandemi ile mücadele kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında kira ücretlerinde yüzde 50 indirim yapacak. 

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Manisa Yunusemre'de 5 bin 500 konutla 25 bin kişinin yaşayacağı şehir inşa ediliyor!

Son Büyükşehir Yasası ile 6 yıl önce kurulan Yunusemre Belediyesi, hizmetleri ve vizyon projeleri ile ön plana çıkıyor. Kentin kurucu belediye başkanı olarak 2. dönemde vatandaşın teveccühüyle yeniden seçilen Mehmet Çerçi, mega projelerini yeni dönemde de sürdüreceğini belirtti...

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm bilmecesi!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından Laleli ve Mesir Mahallelerinde uygulanması planlanan kentsel dönüşümle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm ihalesi Ocak'ta!

Modern bir kent kurmak için yoğun çaba harcayan Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi için ihale düzenliyor. Projede ilk kazmanın Mart ayında vurulacağı açıklandı.

Yunusemre Belediyesi Kayapınar’ın çehresini değiştirdi!

Mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler üreten Yunusemre Belediyesi, Kayapınar Mahallesi’nde yaptığı çalışmalarla vatandaşın takdirini kazandı...

Yunusemre'de kentsel dönüşüm kapsamında okullar yenilenecek!

Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüm projesiyle birlikte proje alanı içerisinde yer alan okulları da yenileyecek. 

Manisa Yunusemre'de 6.6 milyon TL'ye satılık 2 tarla!

Yunusemre Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından 2 tarla ihale ile satışa sunuluyor. İhale 3 Ekim 2018 tarihinde yapılacak..

Yunusemre kültür merkezinde inşaat sürüyor!

Yunusemre Belediyesi’nin Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde hayata geçirdiği kültür ve taziye evinde inşaat çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. 

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm hızlanıyor!

Yunusemre Belediyesi, 4 mahallede kullanım ömrünü tamamlayan konutları yenilemeyi, kentin merkezini oluşturmayı planladığı kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalara devam ediyor. 

Manisa Yunusemre kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm hamlesini başlatan Yunusemre Belediyesi çalışmalarına hızla devam ediyor. Manisa Yunusemre kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek.

Manisa Yunusemre'de konut sorunu çözülüyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi bölgedeki konut sorununa neşter vuruyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Reklam değil; iş yapıyoruz” diyerek hedeflerinin modern bir kent yaratmak olduğunu söyledi.

Manisa Yunusemre'de dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını hızlandırdı. Proje dahilinde imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderildi.

yunusemre belediyesi 2016 projeleri Haberi

yunusemre belediyesi 2016 projeleri



Yeni yıla yeni projelerle ve yeni hizmet ataklarıyla gireceklerinin altını çizen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi,  "Her yeni yıl; geleceğe yönelik yeni planların, projelerin yapılması, hedeflerin belirlenmesi, umutların tazelenmesidir. Bu planlar, projeler, hedefler, umutlar, hep birlikte gönül gönüle, el ele vererek Yunusemre İlçemizi yaşam kalitesi dalında da yükselmiş bir kent haline dönüştürecek. İlçemiz açısından 2015 yılı gayet verimli bir şekilde geride kalırken çok önemli gelişmelere de sahne oldu. 2014 yılı Nisan ayında kurulan Yunusemre Belediyemiz; altyapı, sosyal ve kültürel projeler, uluslararası düzeyde gerçekleşen Yunus Emre Günleri, kentsel dönüşüm çalışmaları, Yunuskent TOKİ projesi ve birbirinden önemli çalışmalar neticesinde adından övgüyle söz ettirmeyi başardı. 

İyisiyle kötüsüyle geride bıraktığımız 2015 yılı, önümüzdeki yılların müjdecisi olan projelerin hazırlık yılı olmuştur. Umutla karşıladığımız 2016...