22 / 05 / 2024

Manisa Yunusemre'de 6.6 milyon TL'ye satılık 2 tarla!

Manisa Yunusemre'de 6.6 milyon TL'ye satılık 2 tarla!

Yunusemre Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından 2 tarla ihale ile satışa sunuluyor. İhale 3 Ekim 2018 tarihinde yapılacak..



Manisa İli'nin Yunusemre İlçesi'ne bağlı Üçpınar ve Gülbahçe Mahallesi'nde tarla vasıflı 2 gayrimenkul ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 6 milyon 650 bin lira olarak belirlenen gayrimenkullerin ihalesi 3 Ekim 2018 tarihinde gerçekleşecek.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Yunusemre Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden:

Manisa Yunusemre de 6.6 milyon TL ye satılık 2 tarla!

1 - Yukarıda 1 ila 2. sırada belirtilen, mülkiyeti Yunusemre Belediyesine ait taşınmazların satış ihaleleri, 2886 sayılı Yasanın 36. maddesine göre 37 - 43. maddelerinde belirtilen şekilde Kapalı Teklif Usulü ile dosyalarında mevcut şartlara göre listede belirtilen tarih ve saatte yapılacaktır.

2 - İhaleler, Akmescit Mah.  İzmir  Cad. No: 311 Yunusemre/MANİSA adresindeki Yunusemre Belediyesi Meclis salonunda toplanacak Yunusemre Belediyesi Encümen Üyeleri huzurunda yapılacaktır.

3 - İhalesi yapılacak taşınmazların şartname ve ekleri, ihale gününe kadar Yunusemre Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden 250,00 TL. (İkiyüzelli Türk Lirası) bedel karşılığında satın alınması gerekmektedir. Ayrıca www.yunusemre.bel.tr adresinden görülebilir.

İletişim Telefon: 0 236 229 20 23

4 - Taşınmaz satış ihale bedeli peşin ödenecektir.

5 - İhaleye katılacak isteklilerin aşağıda belirtilen belgeleri en geç ihale günü olan 03.10.2018 saat: 09:30'a kadar Yunusemre Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Posta ile yapılacak başvurular için adresimiz Yunusemre Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Akmescit Mah. İzmir Caddesi No: 311 Yunusemre/MANİSA'dır. Postada meydana gelecek gecikmeler ile telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir. Son Teklifler İhalede Hazır Bulunan İsteklilerden alınacağı için isteklilerin ihalede hazır bulunmaları gerekmektedir.

2886 sayılı Kanunun 36. maddesine göre hazırlanmış,

a- Dış Zarf

b- İç Zarf

c- Teklif Mektubu (Şartname ekinde bulunan örneğe uygun)

d- Kanuni ikametgah sahibi olmak (İkametgah ilmühaberi/yerleşim yeri belgesi/adres beyanı)

e- Nüfus sureti (gerçek kişiler için)

f- Geçici Teminat (Muhammen bedelin en az %3'ü dür.)

g- Şartname alındı makbuzu

h- Başkası adına ihaleye katılacaklar için usulüne uygun olarak düzenlenmiş noter tasdikli vekaletname

ı- Tüzel Kişiler ihaleye katılacaksa, Ticaret ve Sanayi Odasından veya ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasından kayıtlı olduğunu gösteren ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış belge

j- Tüzel kişi olması halinde, İlgilisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevleri belirtilen son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

k- Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş yetki belgesi.

l- Tüzel kişi olması halinde, şirket ortaklarının hisse durumlarını ve şirketteki görevlerini belirten, son durumu gösteren Ticaret Sicil Gazetesinin aslı veya noter tasdikli örneği ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

6 - Taşınmaz mal için istekliler tarafından verilecek teklif ve geçici teminat miktarı, Türk Lirası (TL) üzerinden verilecektir.

7 - Yunusemre Belediyesi Encümen Üyeleri ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. (Belediye veznesi 16:30 saatine kadar tahsilat işlemi yapmaktadır.)

 


Geri Dön