15 / 05 / 2024

yunusemre gar binası nerede

yunusemre gar binası nerede

Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki atıl durumda bulunan tarihi Horozköy Gar Binası Yunusemre Belediyesi tarafından yeniden canlandırılacak. Binada kadınlara yönelik kurs ve aktiviteler yapılacak.

Eski Akhisar tren garı binasının akıbeti TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, eski Akhisar Tren Garı binasının akıbetine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Manisa Yunusemre'de 31.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve müştemilatı!

T.C. Manisa 3. İcra Dairesi, Manisa ili, Yunusemre ilçesi, Kayapınar Mahallesi, 3308 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve müştemilatını 31 milyon 266 bin 630 TL'ye satıyor...

Manisa Yunusemre'de 31.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Manisa 3. İcra Dairesi, Manisa ili, Yunusemre ilçesi, Kayapınar Mahallesi 3308 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve müştemilatını 31 milyon 266 bin 630 TL'ye satıyor...

Adil Karaismailoğlu'ndan Haydarpaşa Garı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Haydarpaşa Garı'na yönelik yaptığı açıklamada Haydarpaşa Gar Binası Ve Müştemilatı 2.Etap Restorasyonu'nun çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı. 

Kırklareli'nde festival alanı millet bahçesine dönüşecek!

Tarihi Kırklareli Gar binasınında bulunduğu festival alanı millet bahçesi olarak düzenlenecek. Kasım ayında düzenlenen ihalenin ardından 44 dönümlük alanın millet bahçesi olacak.

Haydarpaşa Garı'nda restorasyonun bütün incelikleri!

Haydarpaşa Garı'nda restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor. Gar binasının restorasyonunun 2020 yılında taamamlanması planlanıyor.

Ankara Medipol Üniversitesi'nden arsa tahsisi açıklaması!

Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil, Ankara Tren Garı binasının üniversiteye hibe edildiği yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Manisa Beydere'ye yeni muhtarlık binası!

Beydere Mahallesi’nde yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Yunusemre Belediyesi ekipleri, Beydere’ye muhtarlık binası kazandırdı...

YUNTAŞ Akgedik'teki fabrika binasını 7.9 milyon TL'ye satıyor!

YUNTAŞ Beton Elemanları Asfalt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Manisa Yunusemre Akgesik'teki fabrika binasını ihale ile satışa sunuyor...

Mehmet Siyam Kesimoğlu: Kırklareli Gar ihalesi iptal edilmeli!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, TCDD tarafından kiralamaya çıkarılan gar binası ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm binası tartışma yarattı!

Yunusemre Belediyesi'nin Ekim ayı Meclis Toplantısı'nın 3. oturumunda MHP Grubu'nun Kentsel Dönüşüm Danışma Binası'yla ilgili bilgi almak için verdiği önergede tartışmalar yaşandı.

Manisa Yunusemre Kent Konseyi hizmet binası açıldı!

Yunusemre Kent Konseyi hizmet binası gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Açılışta yeni projelerin müjdesini veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Büyük projelerimizi çok yakında açıklayacağız" dedi.

Haydarpaşa Garı ne olacak?

Özelleştirme İdaresi’nin Haydarpaşa Garı ve liman sahası hakkında belediyeden bilgi talep etmesi sosyal medyada tartışma yarattı. Planlamaya göre, gar binası hızlı tren ve bölgesel trenler için kullanılacak

yunusemre gar binası nerede Haberi

yunusemre gar binası nerede

Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki atıl durumda bulunan tarihi Horozköy Gar Binası Yunusemre Belediyesi tarafından yeniden canlandırılacak. Kadınlara yönelik kurs ve aktivitelerin yapılacağı binada çocuklar da, anneleri kurs görürken; kendileri için restore edilecek vagonda hem eğlenecek hem eğitim görecek.

Horozköy’de atıl durumda olan tarihi gar binası Yunusemre Belediyesi’nin çalışmaları sonucu yeniden cazibe merkezi olmaya hazırlanıyor. Yunusemre Belediyesi Fen İşleri ekipleri, kadınlar için çeşitli kurs ve aktivitelerin düzenleneceği tarihi binada çalışmalarını tamamladı. Proje kapsamında garın yanındaki alana 24 metrelik vagon konuşlandırılacak. Restore edilecek vagonda anneleri kursa katılan minikler, hem eğlenecek hem de eğitilecek.

YUNUSEMRE BELEDİYESİ TARİHİ YAPIYI GÜNÜMÜZE KAZANDIRACAK

Proje hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Saniye Altay, projenin tamamlanmasıyla bölgenin cazibe merkezi haline geleceğini ifade etti. TCDD’ye kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Altay,...