05 / 05 / 2024

yunusemre

yunusemre

TOKİ ve Yunusemre Belediyesi arasında Akgedik'te yapımı devam eden 5 bin 500 konutluk Toplu Konut projesinden; 1. Etap ihalesi yapılan 1101 konutluk kısmının inşaatı hızlandı.

Yunusemre'de TOKİ Konutları'nın ilk etabına 8 bin başvuru!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, TOKİ ile birlikte Akgedik Mahallesi'nde hayata geçirecekleri 5 bin 500 konutluk projenin ilk etabında inşa edilecek 150 konut için, 8 bin 312 kişinin başvurduğunu söyledi.

Manisa Yunusemre TOKİ çekiliş sonuçları!

TOKİ tarafından  Manisa Yunusemre Akgedik'te inşa edilen toplam 1500 konut için kura heyecanı bugün başladı. Manisa Yunusemre TOKİ çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. 

Manisa Yunusemre TOKİ kura sonuçları!

Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında toplamda 1.500 adet konut inşa ediliyor. Manisa Yunusemre TOKİ projesinde kura çekimi bugün başlıyor. 

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik 2.etap kura sonuç listesi!

TOKİ tarafından Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında hayata geçirilen konutların kurası bugün çekiliyor.

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik 2.etap kura sonuçları!

TOKİ tarafından Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında inşa edilen konutların kurası bugün çekiliyor. TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik 2.etap kura sonuçları ise henüz belli olmadı..

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi'ndaki 1.500 konutun kurası çekiliyor. Peki, TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura sonuçları açıklandı mı?

Manisa Yunusemre kura sonuçları isim listesi!

Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamındaki 1.500 adet konutun kurası bugün çekiliyor. Manisa Yunusemre kura sonuçları isim listesi açıklanınca burada olacak...

TOKİ Manisa Yunusemre kurası bugün çekiliyor!

1.062 adet standart konut, 438 adet Alt Gelir Grubu konuttan meydana gelen TOKİ Manisa Yunusemre kurası bugün çekiliyor...

Manisa yunusemre TOKİ 2. etap kurası çekiliyor!

Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında İdare tarafından inşa ettirilen 1.500 konutun kurası 16-17 Temmuz'da çekiliyor..

TOKİ Manisa Yunusemre kura sonuçları tam liste!

TOKİ, Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında toplamda 1.500 adet konut hayata geçiriyor. TOKİ Manisa Yunusemre projesinde kuralar 16 Temmuz'da çekilecek. 

TOKİ Manisa Yunusemre 3+1 kura sonuçları 2018!

TOKİ Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi'ndeki 1.500 konutun kurası 16-17 Temmuz'da çekilecek. TOKİ Manisa Yunusemre 3+1 kura sonuçları 2018 açıklanınca burada yer alacak..

TOKİ Manisa Yunusemre 2+1 kura sonuçları 2018!

438 adet 2+1 konut ve 1062 adet 3+1 konuttan meydana gelen TOKİ Manisa Akgedik için kura Pazartesi günü çekiliyor. İşte TOKİ Manisa Yunusemre 2+1 kura sonuçları 2018...

TOKİ Manisa Yunusemre 2. Etap kura sonuçları 2018!

TOKİ tarafından Manisa Yunusemre'de hayata geçirilen 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesindeki 1.500 konutun kurası 16 Temmuz'da çekilecek. TOKİ Manisa Yunusemre 2. Etap kura sonuçları 16 Temmuz'da burada yer alacak...

TOKİ Manisa Yunusemre kura sonuçları!

Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında İdare tarafından inşa ettirilen 1.500 konutun kurası 16 Temmuz'da çekilecek...

yunusemre Haberi

yunusemre

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Yunusemre Belediyesi arasında Akgedik bölgesinde yapımı devam eden 5 bin 500 konutluk Toplu Konut projesinden; 1. Etap ihalesi yapılan 1101 konutluk kısmının yer teslimi sonrasında hızlandı.


Yer teslimi yapılan firma bir yandan alanda bina ve yerler ile ilgili harita üzerinde temel yerlerini işaretlerken diğer yandan da araç ve iş makinesi sevkiyatına başladı. Alanla ilgili yönlendirme tabelaları dikildi, şantiye yemekhane, beton santrali gibi yapıların imal ve inşaatına başlandı.


Firma yetkilileri, çok hızlı davrandıklarını ve bir günün bile kendileri için çok önemli olduğunu belirtirken Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Her şey planlandığı gibi gidiyor. Hatta kendi planlarımızın bile önündeyiz. Her aşamayı vatandaşlarımıza anında duyuracağız” dedi.


TOKİ’DEN MANİSA’YA 5 BİN KONUTLUK PROJE


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)...