18 / 05 / 2024

Yüreğir ihale

Yüreğir ihale

Yüreğir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile ortak yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında Kışla Mahallesi'nde 60 dönümlük alanda 786 konut ve 43 iş yeri inşaat yapım ihalesi yapıldı.

Yüreğir'de 94.3 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Adana Orman Bölge Müdürlüğü, Adana İli, Yüreğir İlçesi, Köprülü Mahallesi'nde arsa karşılığında yangın acil durum ünitelerinin projesine göre anahtar teslimi yaptırılması işini 94 milyon 304 bin TL'ye ihale edecek.

Adana Yüreğir'de 13.7 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Adana - Yüreğir İlçe Belediyesi 3 mahallesindeki 4 arsayı ihale ile satıyor. İhale 11 Aralık'ta gerçekleşecek...

Adana Yüreğir'de 20 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Yüreğir İlçe Belediyesi, Karşıyaka, Havutlu, Balcalı, Seyhan Mahallelerindeki 6 arsayı ihale ile satıyor...

Yüreğir Belediyesi'nden 8 milyon TL'ye satılık 2 işyeri!

Yüreğir İlçe Belediyesi, Karşıyaka (Atakent) Mahallesi'ndeki 2 işyerini ihale ile satıyor. İhale 14 Eylül'de gerçekleşecek..

Adana Yüreğir'de 18.4 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Yüreğir Belediyesi, üç mahallesindeki 4 arsayı ihale ile satıyor. İhale 24 Temmuz'da gerçekleşecek..

Adana Yüreğir'de 20.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Yüreğir İlçe Belediyesi, Karşıyaka ve Köprülü Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 5 Nisan'da yapılacak..

Adana Yüreğir'de 38.8 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Adana Yüreğir İlçesi'nde bağlı Seyhan İlçesi'nde yer alan 12 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 30 Kasım'da gerçekleşecek..

Adana Yüreğir'de 33 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Adana Yüreğir Belediyesi 2 mahallesindeki 5 arsayı ihale usulü ile satıyor. Arsaların ihalesi 25 Eylül'de gerçekleşecek..

Adana Yüreğir'de 38.8 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Adana Yüreğir Belediyesi, sahip olduğu 8 arsayı ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsalar için ihale 30 Haziran'da düzenlenecek..

TOKİ Adana Yüreğir kura sonucu 2017!

TOKİ tarafından Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen 412 adet konut için kura çekimi bugün.

TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam isim listesi!

TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam isim listesi henüz belli olmadı. TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam isim listesi belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam listesi!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam listesi henüz belli olmadı. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam listesi belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası yarın!

412 konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde başvurular sona erdi. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası yarın.

Yüreğir ihale Haberi

Yüreğir ihale


Yüreğir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile ortak yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında Kışla Mahallesi'nde 60 dönümlük alanda 786 konut ve 43 iş yeri inşaat yapım ihalesi yapıldı.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçenin kaderini değiştirecek kentsel dönüşüm hamlesi için büyük mücadele ettiklerini belirterek, "İlçemizde bulunan yapıların büyük çoğunluğu ruhsatsız yapılardan ve aynı zamanda depreme dayanıklı yapılmadığı için risk altında olan yapılardan oluşmaktadır. Mahallelerimizin çoğunda sosyal donatı alanları az olmakla beraber yeşil alanları bulunmamaktadır. Oldukça dar olan yollara itfaiye ambulans ve emniyet birimlerine ait araçlar dahi girememektedir. Burada yapılacak yeni konutlar ve işyerleri alanın sadece yüzde 20'sini oluştururken, geriye kalan yüzde 80'lik kısım ise yol, yeşil alan, otopark ve açık alandan oluşacaktır" dedi.


TOKİ ile başlattıkları Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanında...