29 / 04 / 2024

Yüreğir kentsel yenileme

Yüreğir kentsel yenileme

Kışla Mahallesinde 786 konut ve 43 işyeri inşaatının devanı ettiği birinci etap kentsel dönüşüm çalışmalarında bir taraftan binalar hızla yükselirken diğer yanda konutların bir kısmında dış cephe cam kaplama ve boyama işlemleri başladı.

Kentsel dönüşüm Yüreğir'e katkı sağlayacak!

Kentsel dönüşüm Yüreğir'e katkı sağlayacak. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Yüreğir'in gelişmesi için kentsel dönüşüm çalışmalarına önem verdiklerini belirterek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Adana Yüreğir Belediyesi düğmeye bastı! Büyük dönüşüm ile depreme dayanıklı konutlar inşa ediliyor!

Adana’nın Yüreğir Belediye Şehit Erkut Akbay Mahalle'sindeki kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Projeye ilişkin Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bilgi verdi.

Yüreğir'deki Kentsel Dönüşüm Meclis gündemine taşındı!

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Burhanettin Bulut Yüreğir’deki kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunları Meclis'te gündeme getirdi.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Yüreğir kentsel dönüşüm projesi kapsamında 523 yeni konut inşa edecek.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için ilk imzalar atıldı!

Adana Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Proje dahilinde taşınmaz sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı. 

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Geçtiğimiz yıl selden etkilenen bölgelerden biri olan Adan Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. 

Adana Yüreğir'de büyük dönüşüm başlıyor!

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçede hayata geçirilen büyük kentsel dönüşüm projelerinin başlatıldığını duyurdu.

Yüreğir'de kentsel dönüşüm hamlesi!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde kentsel dönüşüm hamlesi başladı. İlçede 11 kültürevi, 24 çok amaçlı mahalle evi, 22 spor tesisi, bilim merkezi, kına konağı, 772 konut ve 43 işyerinin yapımı tamamlandı.

Adana Yüreğir kentsel dönüşüm projesi ayrıcalıklı yaşam vadediyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Kentsel dönüşümde rekorlar kırıyor, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için yatırımlarımıza hız kesmiyoruz” dedi...

Yüreğir'de kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Kentsel dönüşümde rekorlar kırıyor, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için yatırımlarımıza hız kesmiyoruz” dedi

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Adana Yüreğir Yavuzlar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi sürüyor. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi sözleşmeleri imzalanıyor!

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında kuralı olarak satışa sunulan 412 konutun yedek hak sahiplerinin sözleşme imzalama işlemleri 20 Mart - 4 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacak.

Adana Yüreğir'deki dönüşüm yaşam kalitesini artırıyor!

Adana Yüreğir’deki kentsel dönüşüm projesi ilçeyi değerlendiriyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kışla 1'inci etap çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları!

412 adet daireden meydana gelen TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde kura heyecanı sürüyor. TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları henüz açıklanmadı.

Yüreğir kentsel yenileme Haberi

Yüreğir kentsel yenileme

Yüregir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın 4bu dönem öncelikli hizmetimiz olacak' dediği Kentsel Dönüşüm Projesi hızla devam ediyor. 


Kışla Mahallesinde 324 konutun yıkılarak yerine .786 konut ve 43 işyeri inşaatının devanı ettiği birinci etap kentsel dönüşüm çalışmalarında bir taraftan binalar hızla yükselirken diğer yanda konutların bir kısmında dış cephe cam kaplama ve boyama işlemleri başladı. 


'BU DÖNEM ÖNCELİĞİMİZ KENTSEL DÖNÜŞÜM!' 


Adana'mn içinde bulunduğu çarpık yapılaşma ve depreme dayanıksız konutlar nedeniyle bu dönem Yüregir Belediyesi olarak üzerinde duracaklan öncelikli konunun 'Kentsel Dönüşüm' olduğunu belirten Başkan Çelikcan "Adana'da ilk yerinde ve gerçek kentsel dönüşümü biz başlattık. İlk olması nedeniyle çok sıkıntılar yaşadık. Bu yüzden geçen dönem proje ve görüşmeler nedeniyle kentsel dönüşüm tam meyvesini verememişti, ama bu dönem hem binalar yükselmeye başladı, hem proje sayısı...