29 / 04 / 2024

Yüreğir toki

Yüreğir toki

Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kaçak yapılaşmayı önlemek için toplu konut yapmak istediklerini, ancak yer bulmakta sıkıntı çektiklerini söyledi.

Yüreğir Kışla mahallesi DSİ TOKİ'ye semt pazarı yapılıyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan semt pazarının özellikle konutlarda ikamet eden memurlar için çok büyük bir kolaylık olacağını söyledi. Kışla Mahallesi DSİ TOKİ Konutları'na yapmayı planladığı semt pazarı çalışmaları hızlandı.

Yüreğir 'in kaderini değiştirecek ihale yapıldı!

Yüreğir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile ortak yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında Kışla Mahallesi'nde 60 dönümlük alanda 786 konut ve 43 iş yeri inşaat yapım ihalesi yapıldı.

TOKİ, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Yüreğir kentsel dönüşüm projesi kapsamında 523 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinat bedelleriyle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Adana Yüreğir Alt Gelir kura sonuç listesi 2018!

TOKİ Adana Yüreğir Alt Gelir kura sonuç listesi 2018 açıklandı. Projede kura çekilişi bugün saat:11.00’de Yüreğir Serinevler Spor Salonunda gerçekleştirildi. 

TOKİ Yüreğir konut başvuruları ay sonuna kadar uzatıldı!

Yüreğir Belediyesi öz kaynakları ile Atakent Mahallesi’nde TOKİ tarafından inşa edilecek olan 644 dairelik Sosyal Konut projesinin başvuruları ay sonuna kadar devam edecek. 

TOKİ'den Yüreğir'e 644 konut!

Yüreğir'de ilçenin çehresini değiştiren projelere imza atan Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'nde yapılan 664 dairelik sosyal konut projesi hakkında açıklamalar yaptı. 

TOKİ Adana Yüreğir son sözleşme tarihi!

TOKİ Adana Yüreğir son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 412 adet konut yer alıyor.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 600 konut!

Adana Yüreğir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Atakent Mahallesi'ne 600 adet konut inşa edilecek. Dar gelirli kişilere yönelik hayata geçecek evler kısa sürede ihaleye çıkacak.

TOKİ Adana Yüreğir sözleşme dönemi 2017!

TOKİ Adana Yüreğir sözleşme dönemi 2017 tarihleri 21 Şubat – 14 Mart olarak belirlendi. İşte TOKİ Adana Yüreğir sözleşme detayları...

15 Şubat 2017 Adana Yüreğir Kışla TOKİ kura sonuçları!

15 Şubat 2017 Adana Yüreğir Kışla TOKİ kura çekilişi bugün gerçekleşti. Projedeki 412 konutun sahipleri bugün belli oldu.

TOKİ Adana Yüreğir 2017 kura sonuç listesi açıklandı!

TOKİ Adana Yüreğir 2017 kura sonuç listesi açıklandı. Kura çekimi bu sabah yapılan projede toplamda 412 adet daire hak sahiplerini buldu.

2017 Adana Yüreğir Kışla TOKİ kura çekilişi!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Evleri'nde toplamda 412 adet daire satışa sunuluyor. Peki 2017 Adana Yüreğir Kışla TOKİ kura çekilişi sonuçları açıklandı mı?

Yüreğir toki Haberi

Yüreğir toki

Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kaçak yapılaşmayı önlemek için toplu konut yapmak istediklerini, ancak yer bulmakta sıkıntı çektiklerini söyledi.


Çelikcan, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni (Adana ESOB) ziyaret etti. Çelikcan’ı Birlik ve Adana Minibüsçüler Esnafa Odası Başkanı Nihat Sözütek, başkan vekilleri, Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş ve Adana Şoförler ve Kamyoncular Esnaf Odası Başkanı Kenan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Tatlıcı, Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Metin Taylancı, Denetim Kurulu Üyesi ve Adana Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Oğuz, Adana Kantinciler ve Sabit Simitçiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Tunç, Adana Sütçüler ve Yoğurtçular Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp, Adana Sebze - Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı karşıladı.


Çelikcan, kendisinin de bir esnaf çocuğu ve babasının kundura...