03 / 05 / 2024

yüreğir yüreğir Kışla Mahallesi 1. Etap kura 2016

yüreğir yüreğir Kışla Mahallesi 1. Etap kura 2016

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın ilçede başlattığı Kentsel Dönüşüm hamlesinin ilk ayağı olan Kışla Mahallesi 1. Etap çalışmasında mutlu sona ulaşıldı. Noter huzurunda çekilen kura ile hak sahipleri yeni yuvalarına kavuştular.

Altın kolları sıvadı! Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak! Çabuk bakın! 24 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Yatırımcılar güncel Altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Altın bugün kolları sıvadı. Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak. Hemen bakın işte 24 Aralık 2022 altın fiyatları. 

Kurbanlık fiyatlarına yüzde yüzü aşkın zam yapıldı! İşte güncel büyükbaş küçükbaş kurbanlık fiyatları

Kurban bayramının Temmuz ayında idrak edilmesine kısa bir süre kala pazarda satılacak kurbanlık fiyatları da belli olmaya başladı. Kurbanlık fiyatlarına üreticiler bu sene artan yem ve bakım maliyetlerini yüzde yüzden fazla yansıttı. İşte güncel büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları...

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Ruhsar Pekcan: Türkiye bugüne kadarki en yüksek aylık ihracat rakamına ulaştı!

Ticaret Bakanı Pekcan, "Ekim ayı ihracatımız yüzde 5,6 artışla 17 milyar 333 milyon dolar oldu. Bu rakam, bugüne kadar ulaşılan en yüksek aylık ihracat rakamı oldu." dedi.

Krediyle ev alacaklar dikkat! Vadesine göre aylık taksit hesaplama!

Bankaların konut kredisi faiz oranları geçtiğimiz haftalarda tekrar yükselişe geçti. Peki konut kredisi vadesine göre aylık taksit nasıl hesaplanır? İşte konut kredisi hesaplama... 

Mamak'ta 9 yılda yaklaşık 40 bin gecekondu yıkıldı!

Belediyenin uygulamaya koyduğu kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarıyla Mamak'ta 9 yılda yaklaşık 40 bin gecekondu yıkıldı. İlçede, şehirleşme ve yapılaşma konusunda ciddi adımlar atıldı..

Beşir Ayvazoğlu: Rami Kışlası, bir kültürel kışla olacak!

Edebiyatçı, şair ve yazar Beşir Ayvazoğlu yaptığı açıklamada Rami Kışlası'nın bir kültürel kışla olacağını söyledi.

Kadıköy’de kiralık daire araması yüzde 12 yükseldi!

Kadıköy’de, yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre kiralık daire aramasında yüzde 12 yükseliş var. Kadıköy’ü konutta en çok arayan yaş grubu ise hem 55 yaş ve üstü, hem de 25-34 yaş aralığı...

Kadıköy’de kiralık potansiyeli yükseldi!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet’in verilerine göre, Kadıköy’de, yılın ilk 6 ayında geçen yılın aynı dönemine göre kiralık daire aramasında yüzde 12 yükseliş gösterdi.

TOKİ 3 ildeki 52 işyerini satışa çıkardı!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahahallesi'nde 16 işyeri, Bitlis Merkez'de 20 işyeri, ve Şanlıurfa Viranşehir'de 16 işyeri olmak üzere toplam 52 adet işyerini açık satışa çıkardı.

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi sözleşmeleri imzalanıyor!

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında kuralı olarak satışa sunulan 412 konutun yedek hak sahiplerinin sözleşme imzalama işlemleri 20 Mart - 4 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacak.

15 Şubat 2017 Adana Yüreğir Kışla TOKİ kura sonuçları!

15 Şubat 2017 Adana Yüreğir Kışla TOKİ kura çekilişi bugün gerçekleşti. Projedeki 412 konutun sahipleri bugün belli oldu.

2017 Adana Yüreğir Kışla TOKİ kura çekilişi!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Evleri'nde toplamda 412 adet daire satışa sunuluyor. Peki 2017 Adana Yüreğir Kışla TOKİ kura çekilişi sonuçları açıklandı mı?

yüreğir yüreğir Kışla Mahallesi 1. Etap kura 2016 Haberi

yüreğir yüreğir Kışla Mahallesi 1. Etap kura 2016

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın ilçede başlattığı Kentsel Dönüşüm hamlesinin ilk ayağı olan Kışla Mahallesi 1. Etap çalışmasında mutlu sona ulaşıldı. Adana’da ilk yerinde dönüşüm projelerinden biri olan Kışla 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi tamamlandı. Noter huzurunda çekilen kura ile hak sahipleri yeni yuvalarına kavuştular.


Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen çekilişe Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Av. Ahmet Çözer, Hak sahibi vatandaşlar,  Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Kentsel Dönüşüm Müdürü Mustafa Bakır, Uzman Orhan Mercan, Kura Sorumlusu Özgür Demir’de hazır bulundu.


İlk kura çekilişini Başkan Çelikcan ile TOKİ Kentsel Dönüşüm Proje Müdürü  Mustafa Bakır birlikte gerçekleştirdiler. Başkan Çelikcan Veli Arıcan’ı çekerken, Mustafa Bakır ise Münevver Puslu’nun isimlerini çektiler. Her 2 hak sahibi de ayrı bloklarda 8. ci...