24 / 07 / 2024

yuriçi seyahat

yuriçi seyahat

Türkler yurtiçi seyahatlerinin yüzde 13’ünü otel ve pansiyon konaklamalı gerçekleştiriyor. 2012 yılında gerçekleştirdiği 7,6 milyon seyahatinde otelde konaklayan Türkler, 1,2 milyon seyahatte ise pansiyonda konakladı.

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nden indirim çağrısı: Yüzde 40'a varan indirimler iç pazarda uygulanmalı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, fiyatların makul seviyeye düşmesiyle daha çok vatandaşın yurt içinde tatile çıkma imkanı yakalayacağına dikkat çekti. İşte Bağlıkaya'nın açıklamaları...

Seyahat Acentaları Birliği enformasyon memurluğu sınav takvimi açıklandı! Son başvuru tarihi 9 Ağustos! Aman kaçırmayın

Seyahat Acentaları Birliği enformasyon memurluğu sınav takvimi tek tek açıklandı. Peki TÜRSAB enformasyon memurluğu sınavı ne zaman? Başvuru ücreti ne kadar? İşte merak edilenler...

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği veriyor! Son başvuru 15 Temmuz 2023

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği vereceği son kampanyasını duyurdu. Seyahat için verilecek desteğe son başvuru 15 Temmuz 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Duyduk duymadık demeyin! Arzum Buharlı Ütü alana Seyahat Ütüsü Hediye! İşte 11 Mart 2023 fiyat listesi

Buharlı ütü arayışı içinde olanlar dikkat! Bu hediye kaçmaz! Arzum AR6016 Steampro Plus Buharlı Ütü alan Seyahat Ütüsü Hediye. Peki bu ürün nerede satılıyor? İşte Arzum 11 Mart 2023 fiyat listesi

Uçakla seyahat planı olanlara büyük fırsat! O şirket, yurt içi uçuşlara yüzde 40 indirim yaptı!

Bu ay içinde uçakla seyahat etmek isteyen ya da başka bir şehirde işi olup da, bütçesi sınırlı olan vatandaşlar için AnadoluJet’ten müjdeli bir kampanya haberi geldi. Peki bu kampanyadan faydalanmak isteyenler için hangi şartlar gerekiyor? İşte detaylar…

Karacan Kardeşler Turizm Seyahat Acenteliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Karacan Kardeşler Turizm Seyahat Acenteliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Perihan Karacan tarafından kuruldu.

Fly Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fly Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Mırhamıd Mousavı tarafından kuruldu.

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Burak Koç tarafından kuruldu.

Akd Seyahat Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akd Seyahat Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Abdulkadir Düger, Farma Düger ve Mehmet Fatih Düger ortaklığında kuruldu.

Horizons Voyages Turquie Turizm Seyahat Acenteliği Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Horizons Voyages Turquie Turizm Seyahat Acenteliği Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Anne Marie Fran Dumortier Aksoy ve Ufku Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de Mansour Gonbadı, Arıo Nooshnab, Mehrdad Khanı Satlou, Roya Paknezhad, Behrooz Bırjandı Horjandı, Amın Ostadsalmanı, Sahar Sadeghıparı, Navıd Majıdı Sorkhabı ve Seyedreza Amırabyaz ortaklığında kuruldu.

İstanbul Safari Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Safari Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Hakan Bilir tarafından kuruldu.

yuriçi seyahat Haberi

yuriçi seyahat


Karşılaştırma sitesi Enuygun.com’un analizine göre Türkler yurtiçi seyahatlerinin yüzde 13’ünü otel ve pansiyon konaklamalı gerçekleştiriyor. 2012 yılında gerçekleştirdiği 7,6 milyon seyahatinde otelde konaklayan Türkler, 1,2 milyon seyahatte ise pansiyonda konakladı. Otel konaklamalı seyahatlerin yüzde 40’ı ise Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında yapılıyor.


Enuygun.com’un TÜİK verileri üzerinden yaptığı analize göre Türkler yurtiçi seyahatlerinde daha çok arkadaş ya da akraba evinde konaklıyor olsa da 2012 yılında yapılan 7,6 milyon seyahat ortalama 4 gece otel konaklamalı, 1,2 milyon seyahat ise ortalama 5 gün konaklamalı olarak gerçekleşti.


Yurtiçi seyahatlerin yaklaşık yüzde 13’ünün otel ve pansiyon konaklamalı gerçekleştiğini belirten Enuygun.com Baş Analisti Betül Sungurlu, “ 2013 yılı ilk çeyrek verileri de tercihlerin hemen hemen aynı kaldığını gösteriyor. Çeşitli amaçlarla 2013 ilk çeyrekte seyahate çıkan Türkler’in yüzde...