02 / 05 / 2024

Yurtbay iftar

Yurtbay iftar

Yurtbay Şirketler Grubu, her yıl geleneksel olarak düzenlenen İstanbul bölge bayilerinin, iş ortaklarının ve de çalışanlarının bir araya geldiği iftar programını Villa Bosphorus Beylerbeyi’nde yaptı.

Yurtbay Seramik A+ Konsept Showroom'uyla Anadolu Yakası'nda!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasının, kapılarını Anadolu Yakası’nın gözde semtlerinden Altunizade de Ökten İnşaat iş ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma Saat 15:00 'de açmaya gün sayıyor.

Yurtbay Seramik Mojo serisiyle UNICERA'da!

Seramik ve tesisat sektörünün dünya ve Türkiye pazarına yön veren UNICERA, 08-12 Mart 2017 tarihlerinde, CNR Expo Yeşilköy'de, düzenlenecek. Yurtbay Seramik Mojo serisiyle katılıyor.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri açıklandı!

Yurtbay Seramik’in sektörün tasarım ve eğitiminin gelişmesine katkıda bulunmaya verdiği önemin göstergesi olarak düzenlediği seramik karo tasarım yarışması sonuçlandı.

Yurtbay Seramik'ten Topkapı Serisi!

Yurtbay Seramik, yüzlerce yıllık geçmişi olan saray motiflerini, geleneksel ile moderni, incelikle birleştiren çizgileriyle Topkapı Serisi’nde seramik karolara yansıtıyor.

Yurtbay Seramik’ten tuğla koleksiyonu!

Desen, doku ve baskı çeşitliliği ile yaşam alanlarında son zamanların gözde duvar kaplaması, seramik. Yurtbay Seramik’in tuğla koleksiyonları ile dekorasyonun bu moda trendine dair yenilikleri keşfedin.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri için son başvuru 21 Kasım!

2016 Sektörün yenilikçi markalarından Yurtbay Seramik’in düzenlediği “4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri”ne başvurular devam ediyor.

Yurtbay Seramik 26-30 Eylül arasında Cersaie Fuarı’nda!

Yurtbay Seramik, 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek Cersaie Fuarı’nda Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasında yerini alarak ziyaretçilerini, 16. Hall, B61-B66 stantta ağırlayacak.

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik yönetim kurulu danışmanı oldu!

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Danışmanı oldu. Hazım Ellialtı, 1 Eylül 2016 tarihinden itibaren Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu'na danışmanlık hizmeti verecek.

Yurtbay Seramik, Zonguldak Kömürspor’a sponsor oldu!

2016-2017 futbol sezonunda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, maçlara 'Yurtbay Seramik' göğüs reklamı ile çıkacak.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması son soru sorma tarihi 8 Ağustos!

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı. Yarışmada; seramik sektörüne ve eğitimine katkıda bulunmak, yaratıcı fikirleri desteklemek, seramik sektöründe tasarımın önemini vurgulamak amaçlanıyor.

Yurtbay Seramik'ten şık fikirler arayanlara 3 yeni ürün!

Yurtbay Seramik yaşadığı yerde kendi stilini oluşturmak isteyenlere, uygulanabilir birbirinden şık fikirler arayanlara yeni ürünlerini sunuyor.

Aksaray Müteahhitler Birliği iftar yemeği düzenlendi!

Müteahhitler Birliği tarafından dün akşam bir döner salonunda yapılan iftar yemeğine yaklaşık 300 kişi katıldı. Yemekte Aksaray'da yapılan hizmetler konuşuldu.

Ege Yapı'dan Yenisahra sakinlerine iftar yemeği!

Gayrimenkul sektörünün genç ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Yenisahra’da ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yurtbay iftar Haberi

Yurtbay iftar

Düzenlenen iftar etkinliğinde değerlendirmelerde bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Girgin;  “Hoş geldiniz dileklerini ileterek, paylaşımın önemine vurgu yaptı. Yurtbay Şirketler Grubu’nun her sene artan cirosu ile yıllık hedeflerinin üzerine çıktığını, en çok ihracat gerçekleştiren 1.000 firma arasında 510. sıraya yükseldiğini belirtti. Girgin, önümüzdeki yıllar içerisinde bu çıtayı daha da yükseltmek, ön sıralarda yer almak için bugünden çok ciddi yatırımlar yaptıklarını, sektöre özel çözümlere odaklandıklarını ifade etti. Başarıya giden yolun ekip ruhuyla hareket etmek olduğuna dikkat çeken Girgin; “Böyle organizasyonlar birliktelik ruhumuza güç katıyor. Yurtbay Şirketler Grubu bundan sonra da yeni hedeflerine siz değerli bayilerimiz ve çalışanlarımız ile birlikte azimli ve kararlı bir şekilde koşacaktır. Başarı bir ekip işidir. Bayilerimize ve ekibimize gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


İftar yemeğine çok...